analisi    koukou

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 19 2017

Φέτος θα αρχίσει, όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή ζεόλιθου από το ελληνικό υπέδαφος, με το αρχικό χρονοδιάγραμμα για έναρξη παραγωγής, έως το τέλος του 2016, να έχει πάει πίσω μερικούς μήνες.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 17 2017

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ολοκλήρωσε με επιτυχία την 1η τεχνική συνάντηση του έργου  INTERREG MED CO-EVOLVE που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή στις 9 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 17 2017

Σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου συναντήθηκε η Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος με τον Υπουργό Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ Αθανάσιος Σαββάκης μετέφερε τις ανησυχίες της βιομηχανίας σχετικά με την κάθετη πτώση του τζίρου της αγοράς που παρατηρείται από τον Δεκέμβριο έως και σήμερα, και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Σχετικά με το θέμα αυτό ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά δυστυχώς εξωγενείς παράγοντες και κυρίως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ευρωπαίων Εταίρων και του Νομισματικού Ταμείου, ευθύνονται για την μη έγκαιρη λήψη απόφασης. Κατά την εκτίμηση του κ. Υπουργού στις 20 Φεβρουαρίου θα υπάρξει πολιτική απόφαση.

Επίσης, συζητήθηκε εκτενέστατα το θέμα της υπερφορολόγησης των μεσαίων και υψηλόβαθμων στελεχών της βιομηχανίας και κυρίως το γεγονός ότι τους τελευταίους 3 μήνες παρατηρούνται μαζικές εκροές ανώτατων στελεχών στο εξωτερικό. Είναι προφανές ότι η τάση αυτή αποδυναμώνει το ανθρώπινο κεφάλαιο της ελληνικής βιομηχανίας με άμεσες συνέπειες στην ανταγωνιστικότητά της. Σχετικά με το θέμα αυτό ο κ. Υπουργός εξέφρασε τη θετική του ανταπόκριση στην εξεύρεση συγκεκριμένων λύσεων.

Τέλος, συζητήθηκε το μείζον θέμα των καθυστερήσεων πληρωμών. Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομίας να ληφθούν αντίστοιχα νομοθετικά μέτρα, με αυτά που πρόσφατα εξήγγειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τα νωπά αγροτικά προϊόντα. Και σε αυτό το σημείο ο κ. Υπουργός εξέφρασε την κατανόησή του και υποσχέθηκε ότι θα αναζητήσει τις προσφορότερες λύσεις.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 17 2017

Για μία ακόμη φορά οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η εισφορά αλληλεγγύης από φέτος αλλάζει.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 16 2017

Με «φρέσκο» αέρα έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά η Freskon, το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 27 έως τις 29 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 16 2017

Η 15η Ιουλίου για τα φυσικά πρόσωπα και η 30η Ιουλίου για τα νομικά πρόσωπα θα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2017 στο TAXISnet.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 15 2017

Εν αναμονή της κοινής υπουργικής απόφασης που θα καθορίσει ποιες επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να εγκαταστήσουν POS, αλλά και την έναρξη λειτουργίας του συστήματος για το χτίσιμο του αφορολόγητου στο Taxis, δεν αποκλείονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 15 2017

Μόνο κατά 0,3% αυξήθηκε το ΑΕΠ το 4ο τρίμηνο του 2016, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015, σύμφωνα με τα εποχικά διορθωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σε όρους όγκου. Σε σχέση με το 3ο τρίμηνο του 2016 το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 0,4%. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης επιβραδύνει τις επενδυτικές δραστηριότητες και περιορίζει την ιδιωτική κατανάλωση.

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουαρίου 15 2017

Αντιμέτωποι με αναδρομικούς καταλογισμούς εισφορών θα βρεθούν οι ασφαλισμένοι που διαπιστώθηκε ότι απέκρυψαν εισόδημα.

Σελίδα 1 από 27
daltons

ΑΛΜΥΡΑ / ΓΛΥΚΑ / ΠΡΩΙΝΟ/ ΚΑΦΕΣ

Tecno LIFT Ανελκυστήρες

Ηλκετρολογικά, Μηχανολογικά, Δημόσια έργα, Φωτοβολταϊκά Μελέτη, Επίβλεψη, Κατασκευή

Γρηγοριάδης Γεώργιος

Ειδικός Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Τα Αδέρφια – Εστιατόριο

Το παλαιότερο εστιατόριο της Κομοτηνής προσφέρει τις σπιτικές γεύσεις από το 1935 και συνεχίζει...

Κρεοπωλείο ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Ποιότητα κρεάτων, εξυπηρέτηση, Καθαριότητα και πάνω από όλα η ειλικρίνεια στον πελάτη

Ιερώνυμος Γεώργιος

Μπουγάτσα - Πίτες - Τυρόπιτες - Κρουασάν

  igia diatrofi omorfia

  output 0ieitd

stepani paidikos

pantelis stavros

14459771 10207189435640888 1409657585 n

makridou

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

 evexia

thrakisports1

 

enalaktikon forntistirio 02 16

stergiadis patrol komo 01 16

travel 1

xatzinikolaou

dagka

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΝΚΑ 2

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.