analisi    koukou

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 20 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Παιδαγωγικών Επιστημών Κομοτηνής (ΕΠΕΚ) διοργανώνει την 1η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής, εκδήλωση με θέμα:

«Η λειτουργία του μύθου στη συγκρότηση του υποκειμένου: Ψυχαναλυτική προσέγγιση».

Το θέμα της εισήγησης θα αναπτύξει ο Γκάρο Εσαγιάν, ψυχίατρος - ψυχαναλυτής και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ροδόπης ΟΡΦΕΑΣ, ενώ η Εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο κύκλου εισηγήσεων με τίτλο «Ο Μύθος στην Εκπαίδευση», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Εταιρείας Παιδαγωγικών Επιστημών Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), με επιστημονική υπεύθυνη την Ελένη Μπολιάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.    

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 20 2017

Ομιλία με θέμα τα εγκεφαλικά επεισόδια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/2) στην αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής, για τα μέλη και τους φίλους του.

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 19 2017

Το όνομά σου; Ονομάζομαι Αναστασία Στεφανίδου.
Και μένεις; Είμαι από την Θέρμη Θεσσαλονίκης αλλά αυτό τον καιρό βρίσκομαι στην Κομοτηνή λόγω σπουδών.

Και ασχολείσαι με; Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου και παράλληλα εργάζομαι στο Avant Garde και Omnia night club στην Κομοτηνή.

Έχεις σχέση αυτήν την περίοδο ή όχι;  Όχι, δεν έχω σχέση.
Ασχολείσαι με αθλητισμό/χορό ή κάποιο άλλο χόμπι; Στο παρελθόν ασχολήθηκα 9 χρόνια με το μπάσκετ αλλά λόγω τραυματισμού το σταμάτησα. Πλέον, ασχολούμαι μόνο με το γυμναστήριο. Εκτός αυτών έχω ασχοληθεί σε πιο μικρή ηλικία με το μπαλέτο.
Και που συχνάζεις βγαίνεις για καφέ/ποτό/φαγητό; Aγαπημένο μέρος για καφέ είναι το Avant Garde και για ποτό το Omnia night club στην Κομοτηνή, ενώ όταν είμαι Θεσσαλονίκη προτιμώ για καφέ το Buttler και για ποτό κάτι από j adore, casper, bedroom.

Υποστηρίζεις κάποια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα; Υποστηρίζω τον Ηρακλή.
Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά ή ταινία; Από τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές είναι το Μπρούσκο και το Είσαι το ταίρι μου.

Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός; Όνειρο ζωής μου να πάω στη Νέα Υόρκη! Πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο το ότι την αποκαλούν »Μεγάλο Μήλο», κέντρο του κόσμου και την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!!
Τι ζώδιο είσαι; Είμαι Καρκινάκι !

Έχεις αδυναμία σε κάποιον τραγουδιστή ή συγκρότημα; Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα κομμάτια του Γιώργου Μαζωνάκη , Νίκου Οικονομόπουλου, Ηλία Καμπακάκη και του αγαπημένου Παντελή Παντελίδη…
Ιδανικό αρσενικό για σένα; Το ιδανικό αρσενικό είναι εκείνο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να νιώθει μοναδική.. Να συνδυάζει ομορφιά, μόρφωση, προσωπικότητα και την ικανότητα να διεκδικεί!

Τα όνειρα σου για το μέλλον; Να πάρω το πτυχίο μου από την Πολιτικών Επιστημών και να δώσω κατατακτήριες για τη Νομική σχολή.. εκτός αυτού , θα ήθελα όσο διανύω τα χρόνια της ζωής μου να βλέπω την κοινωνία να σημειώνει προόδους.. να δοθεί ένα τέλος στις κοινωνικές ανισότητες, στην έλλειψη ανθρωπιάς και στην ηθική έκπτωση των ανθρώπων.

Πηγή : «ALTnewZ»

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 19 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ το 2ο «KOM on party» στην Κομοτηνή που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με την TRELACADEMY.ΚΟΜ, και τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης . 

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, πρωτοφανές για την πόλη της Κομοτηνής, καρναβαλιστές κάθε ηλικίας που ξεχύθηκαν στους δρόμους σκορπώντας το κέφι. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δόθηκε η υπόσχεση για ακόμη πιο μεγάλη διοργάνωση την ερχόμενη χρονιά…

 

Οι  36 σύλλογοι, που θα ηγήθηκαν της μεγάλης παρέλασης, η οποία ξεκίνησε από την Λέσχη Κομοτηναίων, είναι:

1. Τrel@cademy απ' τον κουμπάρο samba !

2. Σύλλογος Φερών Κ.Ε.Φ.Υ.

3. Σύλλογος Εβριτών

4. Greek Nasa

5. Εστιατόριο Αδέρφια 6. Cafe Mikel 

7. Avant Garde- Omnia

8. Σύλλογος Αρμενίων

9. ΠΑΣ Πρωταθλητών

10. Ακαδημία Πανθρακικού

11.Ευρωκατασκήνωση Θάσου

12. Σύλλογος Κρητών

13. Κομμωτήριο Gossip

14. Σύλλογος Ηπειρωτών

15. Καφενείο Το Μασάλι

16. Σχολή χορού Let’s Dance

17. Σύλλογος Θρακών

18. Γυμναστήριο Action

19. Cafe Σβούρα

20. Σύλλογος Γρατίνος

21. Λέσχη Κομοτηναίων

22. Σύλλογος Ποντίων ‘’Εύξεινος Πόντος’’

23. Κομμωτήριο ‘’Όραμα’’

24. State -Lobby

25. Γυμναστήριο Will & Steel

26. Ρακάδικο

27. Πρατήριο Καυσίμων ‘’Βελκόπουλος’’

28. Cafe Ραχάτι

29. Θρακικό Ωδείο

30. Αθλητικός Σύλλογος Ying Yang

31. Τσιπουράδικο Θ.κομ

32. Alma Libre

33. Trel@cademy Hippies

34. Cafe Lab

35. Horror movie stars

36. Σύλλογος Περπατώ

 

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 18 2017

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 
Το Σάββατο 18/2/2017, Η ΔΚΕΠΠΑΚ με πρωτοστάτες τους trelacademy και τον σύλλογο Εβριτών οργανώνουν και πάλι την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής και προσκαλούν Συλλόγους, ομάδες, σχολές χορού, γυμναστήρια, φοιτητές και μαθητές και όλους τους δημότες να συμμετέχουν δίνοντας το δικό τους στίγμα, χορεύοντας και τραγουδώντας.

Η παρέλαση ξεκινά από το Εργατικό Κέντρο και τη οδό Θεμ. Σοφούλη στις 8 το βράδυ και η μεγάλη γιορτή συνεχίζεται στην Πλατεία όπου τους καρναβαλιστές, μικρούς και μεγάλους, περιμένει ένα ξεχωριστό γιορταστικό πρόγραμμα.

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 17 2017

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν...– εφόσον επιβεβαιωθούν – τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το πώς περίπου θα κυλήσει ο καιρός το φετινό Καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Μετά τον πολύ βαρύ Χειμώνα, το ερχόμενο Καλοκαίρι προβλέπεται άκρως «καυτό», με καύσωνες που ίσως μείνουν στην καιρική ιστορία της χώρας μας και της Ευρώπης!

Οι καύσωνες δεν θα είναι πολλοί, ωστόσο, σύμφωνα με τα αμερικανικά προγνωστικά μοντέλα, θα είναι ισχυροί, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Μένει να δούμε, λοιπόν, και στην πράξη αν θα επαληθευτούν οι παραπάνω προγνώσεις.

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 17 2017

Μία όμορφη γεμάτη κέφι και πολύ χορό Τσικνοπέμτπη πέρασαν οι Κομοτηναίοι και όχι μόνο, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, στις εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ.

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 17 2017

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 21:00

Το 2ο KOM.on.PARTY είναι πλέον γεγονός. Η Κομοτηνή γιορτάζει τις αποκριές με έναν ξεχωριστό και πάλι τρόπο.

Την Παρασκευή 17/2/2017 ο Σύλλογος Εβριτών Ν.Ροδόπης με τον πολιτιστικό σύλλογο «Trel@academy.κom» οργανώνουν την παραδοσιακή Θρακιώτικη αποκριά στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Κομοτηνής.

Μαζί τους η Εβρίτικη Ζυγιά, οι Σεϊμένηδες του Νέου Σιδηροχωρίου, αλλά κι ου Καρβάβαλους που χει για ούλνους κάτ’ να πει γύρου απ τη φουτιά.

Κατηγορία Ενδιαφέροντα και άλλα Φεβρουαρίου 17 2017

Με τη συμμετοχή 250 ατόμων και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φετινός χορός της Εθνοφυλακής Ροδόπης. Το εξαιρετικό μενού και η εξαιρετική ορχήστρα της Στρατιωτικής Μουσικής της ΧΧΙ ΤΘΤ συνέθεσαν μια αξέχαστη βραδιά !

Σελίδα 1 από 60
daltons

ΑΛΜΥΡΑ / ΓΛΥΚΑ / ΠΡΩΙΝΟ/ ΚΑΦΕΣ

Tecno LIFT Ανελκυστήρες

Ηλκετρολογικά, Μηχανολογικά, Δημόσια έργα, Φωτοβολταϊκά Μελέτη, Επίβλεψη, Κατασκευή

Γρηγοριάδης Γεώργιος

Ειδικός Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Τα Αδέρφια – Εστιατόριο

Το παλαιότερο εστιατόριο της Κομοτηνής προσφέρει τις σπιτικές γεύσεις από το 1935 και συνεχίζει...

Κρεοπωλείο ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Ποιότητα κρεάτων, εξυπηρέτηση, Καθαριότητα και πάνω από όλα η ειλικρίνεια στον πελάτη

Ιερώνυμος Γεώργιος

Μπουγάτσα - Πίτες - Τυρόπιτες - Κρουασάν

  igia diatrofi omorfia

  output 0ieitd

stepani paidikos

pantelis stavros

14459771 10207189435640888 1409657585 n

makridou

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

 evexia

thrakisports1

 

enalaktikon forntistirio 02 16

stergiadis patrol komo 01 16

travel 1

xatzinikolaou

dagka

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΝΚΑ 2

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.