analisi    koukou

Κατηγορία ΑΓΡΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Φεβρουαρίου 15 2017

Δεν θα κλείσουν οι δρόμοι στην ΑΜ-Θ από μπλόκα Αγροτών. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής, Νίκος Κυριαζής.

Κατηγορία ΑΓΡΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Φεβρουαρίου 15 2017

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, θέτει σε διαβούλευση το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα, «Πρόγραμμα για τη βελτίωση των γενικών συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2017-2019, σε εφαρμογή του σχετικού Κανονισμού», προκειμένου να ενημερωθούν οι κοινωνικοί εταίροι και κάθε ενδιαφερόμενος και να διατυπώσουν τα σχόλια και τις προτάσεις τους επί της προτεινόμενης ρύθμισης.

Κατηγορία ΑΓΡΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Φεβρουαρίου 15 2017

Στο πλαίσιο του προγράμματος εργασίας της Ε.Ε. για το 2017, η Επιτροπή προβαίνει σε ευρεία διαβούλευση διάρκειας 3 μηνών στη βάση ενός Ερωτηματολογίου  https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/FutureCAP για τηναπλούστευση και τον εκσυγχρονισμό της ΚΓΠ, ώστε να μεγιστοποιηθεί η συμβολή της πολιτικής αυτής στις προτεραιότητες της Επιτροπής για το μέλλον καθώς και στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.

Στόχος είναι να συνοψιστούν τα διαθέσιμα στοιχεία για τις μέχρι σήμερα επιδόσεις της ΚΓΠ, να συναχθούν συμπεράσματα από την υλοποίηση της τελευταίας μεταρρύθμισης, να διεξαχθεί ένας δομημένος διάλογος, να επιβεβαιωθούν οι υφιστάμενες δυσκολίες και να προβλεφθούν οι ανάγκες για τον εκσυγχρονισμό και την απλούστευση της ΚΓΠ.

Η δημόσια διαβούλευση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 2 Μαΐου.

Τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης θα δημοσιευθούν στο διαδίκτυο και  θα παρουσιαστούν  σε δημόσια διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλεςτον Ιούλιο του 2017.

Κατηγορία ΑΓΡΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Φεβρουαρίου 15 2017

Στην πιο σημαντική έκθεση φρούτων και λαχανικών της Ευρώπης, αυτής  του Βερολίνου, «Fruit Logistika», συμμετείχε η ΕΑΣ Καβάλας, η οποία αξιοποιεί το πρόγραμμα προβολής γεωργικών προϊόντων και προωθεί τα σπαράγγια, τα ακτινίδια, τις ελιές και το ελαιόλαδο.

Κατηγορία ΑΓΡΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Φεβρουαρίου 13 2017

Πρόταση – ψήφισμα διαμαρτυρίας κατέθεσαν στο περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αγρότες από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους κατά του ασφαλιστικού, του φορολογικού και του υψηλού κόστους παραγωγής.

Σελίδα 1 από 30
daltons

ΑΛΜΥΡΑ / ΓΛΥΚΑ / ΠΡΩΙΝΟ/ ΚΑΦΕΣ

Tecno LIFT Ανελκυστήρες

Ηλκετρολογικά, Μηχανολογικά, Δημόσια έργα, Φωτοβολταϊκά Μελέτη, Επίβλεψη, Κατασκευή

Γρηγοριάδης Γεώργιος

Ειδικός Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Τα Αδέρφια – Εστιατόριο

Το παλαιότερο εστιατόριο της Κομοτηνής προσφέρει τις σπιτικές γεύσεις από το 1935 και συνεχίζει...

Κρεοπωλείο ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Ποιότητα κρεάτων, εξυπηρέτηση, Καθαριότητα και πάνω από όλα η ειλικρίνεια στον πελάτη

Ιερώνυμος Γεώργιος

Μπουγάτσα - Πίτες - Τυρόπιτες - Κρουασάν

  igia diatrofi omorfia

  output 0ieitd

stepani paidikos

pantelis stavros

14459771 10207189435640888 1409657585 n

makridou

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

 evexia

thrakisports1

 

enalaktikon forntistirio 02 16

stergiadis patrol komo 01 16

travel 1

xatzinikolaou

dagka

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΝΚΑ 2

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.