Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 08:57

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό της Θεσσαλονίκης !

Χιλιάδες δρομείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας ξεκίνησαν από το πρωϊ της Παρασκευής να τρέχουν ή να περπατούν για καλό σκοπό, στο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα και υπερμαραθώνιο 50 ωρών που γίνεται στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι μετέχοντες θα μετατραπούν σε χρήματα για τοτμήμα επειγόντων τηςπαιδιατρικής πτέρυγας του«Ιπποκράτειου»και το δημοτικό βρεφοκομείο«Άγιος Στυλιανός»που είναι τα ιδρύματα που έχουν επιλεγεί για το φετινό σκοπό του αγώνα.

Την εκκίνηση στον αγώνα έδωσε ο Ζήσης Προκοπίου, προϊστάμενος εκδηλώσεων και αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης που μαζί με τον αθλητικό σύλλογο Ερμή 1877 διοργανώνουν τον αγώνα και οι δρομείς ρπατούν ή τρέχουν ότι ώραθέλουν,όποια στιγμήτης ημέρας ή της νύχταςθέλουν, γιαόσες φορέςθέλουν, μεόποιο τρόποκαι ρυθμόθέλουνκαιγια όση διάρκειαθέλουνμέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή, ως  τηνΚυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00.

Στην εκκίνηση ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός η εκπρόσωπος του Σωματείου Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος Δέσποινα Ιορδανίδου και η Ελισάβετ Μιχαηλίδου που εκπροσώπησε τις Α’ και Γ’ παιδιατρικές κλινικές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Ζήσης Προκοπίου είπε: «Είναι ένας αγώνας για πραγματικά σπουδαίο σκοπό και ο Δήμος Θεσσαλονίκης τον στηρίζει. Καλώ όλους τους πολίτες να έρθουν στη Νέα Παραλία και να πάρουν μέρος προσφέροντας στα παιδιά της πόλης μας που έχουν ανάγκη».

Η Δέσποινα Ιορδανίδου δήλωσε: «Είναι πραγματικό πολύ συγκινητικό να βλέπεις τον κόσμο να έχει ξυπνήσει τόσο νωρίς, να έχει αφήσει τις δουλειές του και να τρέχει για καλό σκοπό. Ως εκπρόσωπος του Σωματείου Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος θέλω να τονίσω ότι στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και είναι ιδιαίτερα θετικό που θα συγκεντρωθούν χρήματα για την παιδιατρική πτέρυγα του Ιπποκράτειου και του βρεφοκομείου Αγιος Στυλιανός. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που άρχισε να τρέχει και θα το κάνει αυτό ως την Κυριακή, βοηθώντας παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό γίνεται για 5η χρονιά και αποτελεί πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου«ΕΡΜΗΣ 1877», σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την αθλητική υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μεγάλος Χορηγός του υπερμαραθωνίου αγώνα "5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη" είναι η Protergia του ομίλου Μυτιληναίος.

Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Βίκος, η Arla και η Γατίδης.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Saucony, η Kyana, η Petridis Cars και η Δημάκης

Θεσμικός Υποστηρικτής είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσημοι Πάροχοι είναι η διεθνής αλυσίδα λιανεμπορίου Lidl, το Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο υγειονομικής περίθαλψης και η εθελοντική ομάδα Επομεα Πυλαίας-Χορτιάτη.

Αθλητικός Υποστηρικτής είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr καιnofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2