Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 28 Ιούνιος 2020 08:51

ΕΠΣ Θράκης: Στην «εξέδρα» η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ λόγω κορονοϊού…

Με σχεδόν απαρτία (παρόντα 24 από τα 26 ενεργά σωματεία της δύναμής της- σύμφωνα με το πρακτικό από τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΣ Θράκης Κομνηνό Μπόζη), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Η ΓΣ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο και συγκεκριμένα στην εξέδρα του Ενωσιακού Γηπέδου «Γιώργος Παπαδριέλλης» με τους παράγοντες των ομάδων να κάθονται σε σχετικές αποστάσεις μεταξύ τους, λόγω των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Χωρίς πρόβλημα υπερψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης για την περασμένη δύσκολη σεζόν, ενώ εγκρίθηκε και ο οικονομικός απολογισμός (με μια αρνητική ψήφο… του εκπροσώπου από τον Πόντο Θρυλορίου) και ο προϋπολογισμός για την νέα περίοδο. Τον διοικητικό απολογισμό διάβασε ο γραμματέας Γιάννης Κοτζαμάνης ενώ τον οικονομικό απολογισμό και προυπολογισμό παρουσίασε ο ταμίας Χρήστος Κουκουλάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης τόνισε ότι η ΕΠΣ προσπάθησε και οργάνωσε τα πρωταθλήματα όσο καλύτερα μπόρεσε, ενώ στο επίπεδο των χορηγιών δεν τα κατάφερε όσο θα ήθελε αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση στις «πόρτες» που χτυπήθηκαν…. γενικά ζήτησε από τις ομάδες να είναι σε εγρήγορση για το ενδεχόμενο έλευσης νέου κύματος κορονοϊού από Σεπτέμβριο ενώ με ιδιαίτερη έμφαση αναφέρθηκε στην ανάγκη να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο ο τομέας των ακαδημιών «να βγάλουμε επιτέλους δικά μας παιδιά»…, όπου ο ίδιος εντοπίζει ότι το ποδόσφαιρο της Ροδόπης έχει σημαντικό πρόβλημα καθώς δεν αναδεικνύονται νέα ντόπια ταλέντα.

Όσον αφορά τα γήπεδα της ΕΠΣ από την νέα χρονιά αναμένονται μέσω του προγράμματος Λίντερ νέα χρήματα για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου αλλά και κατασκευή κερκίδας, ενώ υπάρχει και σχεδιαζόμενη προοπτική για τις παλαιότερες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης…

Επίσης κατά την διάρκεια της ΓΣ διαγράφηκαν από την δύναμη της ΕΠΣ σωματεία που ήταν ανενεργά για πάνω από 8 χρόνια… όπως το Αστέρι Κομοτηνής, ο Ολυμπιακός Κάλχα, τα Μικρά Δελφίνια Μ.Πιστό, ο ΑΟ Οργάνης, ο ΑΟ Βέννας, Τα λιοντάρια Θράκης Στροφής, ΑΟ Φύλακα και ΠΑΣ Κέχρου. Βέβαια υπάρχουν και σωματεία που έχουν αδρανοποιηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά δεν διαγράφονται ακόμη, ενώ όποιο σωματείο επιθυμεί μπορεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες να επιστρέψει στην ενεργό δράση….

Ακόμη είχαμε και κάποιες νέες εγγραφές όπως η ομάδα Νέα Ρωμά Κομοτηνής, η επαναδραστηριοποίηση του «Πόντου» Θρυλορίου, αλλά και μια μετονομασία του Ολυμπιακού Κομοτηνής σε «Θράκες».

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2