Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 08:49

Δημήτρης Κολτσίδας : «Επιζητούμε την στήριξη όλων των κατοίκων και φίλων του Φαναρίου και σας υποσχόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και δεν θα κλονίσουμε την εμπιστοσύνη σας προς τον συνδυασμό μας»

Όπως θέλει το λαμβάνειν ο καθένας… αλλά είναι μια δημοσίευση στο προσωπικό ΦΒ του Δημήτρη Κολτσίδα που συνοδεύεται  με φώτος και σας το παρουσιάζουμε…

«Μαζί με τον Γιάννη Καλοτίδη, την Βασιλική Μποτρότσου, την Αναστασία Δόντσου, την Βαγγέλη Βαλσαμίδη και τον Πέτρο Καραβέτη (όπως είμαστε στις φωτογραφίες),αποφασίσαμε να "σηκώσουμε την άγκυρα" και να πλεύσουμε στα νερά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , του Δήμου Κομοτηνής.

Κατεβαίνουμε και οι έξι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Φαναρίου , ως Ανεξάρτητος Συνδυασμός με το όνομα "ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΝΑΡΙ" και ζητούμε τη στήριξη των κατοίκων και φίλων του Φαναρίου, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτά που θα αναδείξουν το Φανάρι ως το πραγματικό "στολίδι" της ευρύτερης περιοχής μας. Θα διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε στην καθαριότητα , στο πράσινο, στο περιβάλλον, στον τουρισμό , , στον πολιτισμό , στην αλιεία , στην ανάπτυξη καθώς και στην καθημερινότητά μας.

Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την περιοχή μας. 

Επιζητούμε την στήριξη όλων των κατοίκων και φίλων του Φαναρίου και σας υποσχόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και δεν θα κλονίσουμε την εμπιστοσύνη σας προς τον συνδυασμό μας.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να κάνουμε το Φανάρι μας το "Στολίδι" της Θράκης μας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ» τονίζεται στο ΦΒ του Δημήτρη Κολτσίδα…..

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2