Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Κυριακή, 21 Απρίλιος 2019 08:57

Με Χριστόδουλο Τοψίδη συντάσσεται η Φελίνα Καζάκου...

Mε τον Χριστόδουλο Τοψίδη συντάσσει τις δυνάμεις της η Φελίνα Καζάκου-Βρούζου, επικεφαλής της παράταξης «Εμείς… η Πόλη», στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής!

Η Επίσημη παρουσίαση έγινε προχθες στην Κομοτηνή, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, από τον ίδιο τον επικεφαλής του Συνδυασμού, «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλο Τοψίδη.

Ο κ. Τοψίδης, έπλεξε το εγκώμιο της κ. Καζάκου, χαρακτηρίζοντάς την ως Δυναμική, Αγωνίστρια, με πάθος στον Εθελοντισμό και με πλούσια Αυτοδιοικητική πείρα.
Υπογράμμισε πως άτομα σαν την κ. Καζάκου, δεν πρέπει να μένουν στην αδράνεια.

Από την πλευρά της η κ. Καζάκου, χαρακτήρισε τον κ. Τοψίδη, ως εκείνον τον πολιτικό ηγέτη, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης η Ροδόπη και η ΑΜ-Θ που είναι από τις πιο φτωχές περιοχές της Ευρώπης.

Επι πλέον πρόσθεσε πως ζήτησε από τον κ. Τοψίδη, να συμπεριλάβει τις προτάσεις της στο πρόγραμμά του για την Ροδόπη. Προτάσεις επί προβλημάτων που καταγράφει αυτόν τον καιρό η κ. Καζάκου, η οποία επισκέπτεται τις περιοχές του νομού.

Από τα πρώτα έργα που θα προχωρήσουν άμεσα, όπως ζήτησε η κ. Καζάκου και έχει προτάξει και ο κ. Τοψίδης, η κατασκευή της Γέφυρας του Κομψάτου στο Δήμο Ιάσμου. ΕΠι προσθέτως ανέφερε κι άλλα αναπτυξιακά έργα, την πλήρη αξιοποίηση του κάθετου άξονα, την Αγροτική επιχειρηματικότητα, το ΔΠΘ και την ενίσχυση του Διοικητικού Κέντρου της Περιφέρειας που είναι η Κομοτηνή, εικόνα η οποία έχει «θαμπώσει» τώρα τελευταία.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Τοψίδης σχετικά με την Μειονότητα, δήλωσε πως εδώ και 8 μήνες δουλεύει εντατικά για τις εκλογές και πως αυτό το χρονικό διάστημα, έχει στενές επαφές με ανθρώπους της Μειονότητας. Ειδικά για το θέμα των τίτλων ιδιοκτησίας στην Ορεινή περιοχή, δήλωσε πως αν εκλεγεί, μέσα σε ένα τρίμηνο θα έχει απάντηση έτοιμη για το μείζον αυτό θέμα.

Για το θέμα της 4ης Νομικής στην Πάτρα, αξιοποιώντας κάποιες πληροφορίες, υπογράμμισε πως υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να ναυαγήσει, καθώς το 90% ανθρώπων εκεί του Παντείου Πανεπιστημίου της Πάτρας, δεν συμφωνούν με την ίδρυση της Σχολής.
Τέλος επισήμανε την ειδοποιό διαφορά του συνδυασμού του, που θα είναι η επίσημο λογοδοσία, για κάθε έργο που εξαγγέλλεται, για την πορεία υλοποίησής του, ή και ακόμα για ποιο λόγο δεν προχωράει.

Β.Μ.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2