Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr
Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 09:06

Με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία κλείνει ένας χειμώνας δημιουργικός για την δράση ACTION IN GREECE,με gold βραβείο και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της Σύρου !

Διάκριση στον θεσμό London International Honey Awards-σε μια διθυραμβική  Gold απονομή.

Αποδέκτης ένα μέλι εξαιρετικό - που ο Όμιλος ΜΜΕ της Sigma Group-διέκρινε ανάμεσα σε πολλά και ξεχώρισε απ΄ την πρώτη στιγμή, μέσα από αλλεπάλληλες γευστικές και χημικές επεξεργασίες.

Το μέλι GYPSY QUEEN, αποτελεί ένα πολύτιμο προιόν της Ελληνικής φύσης και παράγεται στα βουνά της Ηπείρου απ΄ την εταιρεία Natural Foods.

Η δική μας αγαπημένη - "Τσιγγάνα Βασίλισσα" - διακρίθηκε ανάμεσα στα καλύτερα μέλια της γης, καθώς ο διαγωνισμός αποτελεί τον πιο σημαντικό θεσμό για την αναγνωρισιμότητα της ποιότητας μελιού σε όλο τον κόσμο.

http://www.londonhoneyawards.com/

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο CEO της εταιρείας Natural Foods, κύριος Ευάγγελος Λουτσάρης,που δήλωσε ενθουσιασμένος με την διάκριση κι έτοιμος για τα επόμενα δυναμικά εξαγωγικά βήματα της εταιρείας Natural Foods,καθώς η εταιρεία είναι προ των πυλών μιας δυναμικής Παγκόσμιας δικτύωσης,έχοντας δημιουργήσει ένα απ΄τα πιο επιτυχήμενα concept σε ποιότητα και συσκευασία-σε Ελληνικά φυσικά βιολογικά πρότυπα προιόντα-το μέλι GYPSY QUEEN.

Ο κύριος Λουτσάρης ευχαρίστησε την δράση ACTION IN GREECE για την στήριξη της στην προβολή κι επικοινωνία του εξαιρετικού προιόντος GYPSY QUEEN κι ανανέωσε την συνεργασία του με τον Όμιλο της Sigma Media Group,δίνοντας συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Ομίλου,κυρία Σοφία Στάμου,για την δράση αυτή,που αναδεικνύει την Ελλάδα στο εξωτερικό με τον πιο γόνιμο κι επωφελή τρόπο και πολύ μεγάλη δημοσιογραφική μελέτη την οποία ακολουθούν λήψεις μηνών,σε κάθε πανέμορφo τόπο της Ελλάδας.

#VIDEO FULL LONDON CEREMONY#VIDEO TV GLOBAL PRESENTATION

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2