maroneiawebradio

970x250 mask 1

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 07:08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. στο πλευρό των ωφελουμένων της ακόμα και εν μέσω πανδημίας

Κατοίκον διανομές και από απόσταση

Μένουμε «Κοντά στον Συνάνθρωπο» με ασφάλεια

Η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας βρίσκεται στο πλευρό των δεκάδων ωφελουμένων της σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες πανδημίας που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας πραγματοποιώντας κατ’ οίκον διανομές ειδών πρώτης ανάγκης (με το ειδικά διαμορφωμένο βαν που διαθέτουμε) σε μοναχικούς, ανήμπορους και ηλικιωμένους ωφελούμενους του Φορέα μας καθώς και σε ωφελούμενους που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν ενδείκνυται να βγαίνουν εκτός σπιτιού. Ακόμη, πραγματοποιούμε διανομές στον αίθριο χώρο του Φορέα για οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη (από απόσταση και χωρίς υπογραφές). Η διαδικασία γίνεται πάντα τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής για τη διασφάλιση της υγείας τόσο των ωφελούμενων όσο και των στελεχών και των εθελοντών. Προσπαθούμε καθημερινά να βρίσκουμε τρόπους να στηρίζουμε το συνάνθρωπο και κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βγούμε όλοι αλώβητοι από αυτήν την κατάσταση.