Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γίνεται δολοφόνος – «Ζεσταίνεται» όλο και περισσότερο η σχέση Στάθη – Εύας

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γίνεται δολοφόνος – «Ζεσταίνεται» όλο και περισσότερο η σχέση Στάθη – Εύας

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από ανατροπές αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler» που έχει εξασφαλίσει το Sportime.

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως διαβάσατε ήδη, ο Μάνος θα γίνει έξαλλος μετά την επίθεση στην Μαρίνα, που όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για εκείνην καθώς θα βρεθεί εκ νέου στο επίκεντρο για έναν λόγο που θα ανατρέψει τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα γίνεται δολοφόνος, με τον Αστυνόμο Κουράκο να ενημερώνεται για την δολοφονία και να σπεύδει για έρευνα, ενώ στο σημείο βρίσκει τον Στάθη και την Εύα.

Η Αστυνομία προχωράει στην σύλληψη της Μαρίνας, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της με την Μυρτάλη να παθαίνει σοκ από τις εξελίξεις που έχουν συγκλονίσει την Αρεόπολη.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο Μάνος που δεν μπορεί να πιστέψει πως η σύντροφος του αφαίρεσε ανθρώπινη ζωή, ενώ ο Δημήτρης αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στον Ανέστη που παραδέχεται πως εκείνος κρύβεται πίσω από όλα.

Η Ιουλία μαθαίνει για την σχέση του Στάθη και της Εύας από τον Ιάκωβο τη στιγμή που το νέο ζευγάρι ερωτοτροπεί.

Η Βασιλική, είναι αποφασισμένη να βοηθήσει την Μαρίνα και ανοίγει το ανθοπωλείο ενώ ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μία κοπέλα, χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Γη της ελιάς (7/3, 21:00)

Η Αθηνά νιώθει εγκλωβισμένη από την παρουσία της μητέρας του Δημήτρη στη Μάνη, καθώς εξακολουθεί να την απειλεί πως θα αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη επιστρέφει στη Μάνη και, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, διηγείται στη Μαρίνα, την Ισμήνη και την Αντιγόνη πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με τον Νικήτα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κωνσταντίνος φτιάχνει τα συμβόλαια για το σπίτι και το γράφει στην Ισμήνη, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον Λυκούργο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό