Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 08:12

Και την μάνα τους θα πουλούσαν

Και την μάνα τους θα πουλούσαν
Διαλυτικά φαινόμενα στο πολιτικό σκηνικό της επαρχίας της Αθήνας. Κόμματα της πλάκας που έγιναν για να εξυπηρετήσουν προσωπικές φιλοδοξίες, διαλύονται το ένα μετά το άλλο και ακόμη και το ΠαΣοΚ, το ΚΙΝΑΛ δεν υφίσταται πλέον, πάει προς διάλυση με την Φώφη ανίκανη να δει την πραγματικότητα. Και ποια είναι η πραγματικότητα; Ότι η μεγάλη επιτυχία του Τσίπρα είναι πως αποτελεί πλέον τον κεντροαριστερό πόλο, το παλιό ΠαΣοΚ. Όποιος θέλει να εκλεγεί βουλευτής, ή θα πάει στον Σύριζα ή στη ΝΔ. Απομένουν, μέχρι πότε..., η Ένωση Κεντρώων και οι ΑΝΕΛ με τους δεύτερους να στηριχθούν για μη διαλυθούν. Άλλωστε, ο Τσίπρας παίρνει πλέον όποιο βουλευτή θέλει και τον στέλνει όπου θέλει. Η πολιτική συνείδηση έχει πάει περίπατο και το μόνο που μετρά είναι τα 7-8 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. όχι το όνομα της Μακεδονίας, την πολιτική τους ταυτότητα, την μάνα τους θα πουλούσαν πολλοί για να κρατήσουν τον μισθό τους. Ο κάθε απίθανος που με λίγες ψήφους μπήκε στη βουλή, παίζει με την ανύπαρκτη συνείδηση του, με τα δήθεν πολιτικά του πιστεύω και με το χρήμα που ρέει άφθονο. Για πολλούς από τους μοιραίους αυτούς, που εμείς τους στείλαμε στην βουλή, μέγα δέλεαρ του συνεχούς πηδήματος του χαντακιού, είναι και οι θέσεις εξουσίας. Τελικά, ο μόνος σοβαρός είναι ο Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος αλλάζει τα κόμματα σαν τα πουκάμισα, χωρίς όμως να κοροϊδεύει τον κόσμο. Εκμεταλλεύεται στο έπακρο το σύστημα και μπράβο του, καθώς εκλέγεται σε όποιο κόμμα και αν τον φιλοξενεί προσωρινά.

 

Σιγά μην ακούσουμε τον λαουτζίκο... 
Όσο για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, ναι είχε επιτυχία, αλλά η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει το Σύνταγμα και να κάνει κατά βούληση δημοψηφίσματα αν έχει 100 χιλιάδες υπογραφές. Τόσες μπορεί να βρει... Όχι όμως και να γίνει δημοψήφισμα επειδή θα το θέλουν 8 εκατομμύρια έλληνες. Δεν θα πουν τι θα γίνει οι ανώριμοι... Έχουμε πολιτικούς ταγούς διάνοιες για αυτά, σιγά μην ακούσουμε τον λαουτζίκο... Για κάτι που το θέλουν αυτοί που πραγματικά κάνουν κουμάντο στον τόπο...

popolaros2 metios motsotak 31 01 19

Περιμένει το μάνα εξ ουρανού
Στα τοπικά τώρα και ειδικότερα στην Περιφέρεια, ο Μέτιος τα έχει αποθέσει όλα στο μάνα εξ ουρανού. Θα έρθει, λέει, κλιμάκιο της ΝΔ και θα τα βάλει όλα στην θέση τους. Κούνια που τον κούναγε... Το τρένο Τοψίδης ξεκίνησε και δεν σταματάει, όχι επειδή θα το πει η ΝΔ, αλλά επειδή μια χαρά της έρχεται της ΝΔ. Μέχρι και ο Εξακουστός που έχρισε με την ψήφο του περιφερειάρχη τον Μέτιο, με τον Τοψίδη κατεβαίνει και οι εκπλήξεις θα έρθουν και από τον κεντροαριστερό χώρο. Δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές και ούτε τα κόμματα είναι ικανά να τις επιβάλουν. Έτσι και ο Σιμιτσής, εκλεκτός του ΚΙΝΑΛ θα πάει άπατος με την μάζα της κεντροαριστεράς να κινείται προς τον Κατσιμίγα. Προς το παρον και αναμένοντας να διευκρινήσει ο Πέτροβιτς τι θα κάνει, Κατσιμίγας και Τοψίδης δείχνουν να είναι οι δυο μονομάχοι για την περιφέρεια.

popolaros3 vavatsik 31 01 19

Με άλματα στα ποσοστά 
Στον Δήμο Κομοτηνής, στις 2 Φεβρουαρίου παρουσιάζεται ο συνδυασμός του Τάσου Βαβατσικλή. Με την ανακοίνωση ότι θα είναι υποψήφιος, του έδιναν 10 με 12%, με την ανακοίνωση του συνδυασμού, θα πάει στο 20%, όταν θα δούμε και το ψηφοδέλτιο, να δούμε ποια θα είναι η πραγματική δυναμική. 'Άλλωστε, και από Γκαράνη και από Γραβάνη θα αντλεί ψηφοφόρους, καθώς έχει μεγάλο έργο να δείξει, ο κόσμος το γνωρίζει και θα ήθελε να τον δει να κάνει και άλλα πράγματα.

 

Με φορητές αντλίες;

Όταν οι τοπικοί πρατηριούχοι λένε ότι είναι μεγάλη πληγή το παρεμπόριο, τι εννοούν; Ποιός το κάνει; Κάποιοι μη πρατηριούχοι που κυκλοφορούν με φορητές αντλίες και βάζουν πετρέλαιο και βενζίνη στον δρόμο σε αυτοκίνητα και σε σπίτια;

 

Όπως παλιά με την Σάλπη
Πάλι βροχές έρχονται... Πάλι θα αποκλειστεί η Κομοτηνή από τα νερά κάτω από την διάβαση του τρένου στην δυτική έξοδο και με την πλημμύρα στον δρόμο για Ροδίτη; Κάποτε λέγαμε ότι βρέχει και γίνεται νησί η Σάλπη, τώρα βρέχει και αποκόπτεται η Κομοτηνή. Τέτοια επιτυχία για τους δημοτικούς μας άρχοντες.

 

Το ΠαΣοΚ είναι εδώ ως Σύριζα
Και πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές; Χμμμ όσο πιο γρήγορα διαλύσει ο Τσίπρας το ΚΙΝΑΛ - ΠαΣοΚ. Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ δεν υπάρχουν πλέον, άρα στον Σύριζα θα καταφύγει κάθε πικραμένος. Όπως και με το mega που διαλύθηκε και δεν έπεσε ...ντουφεκιά καθώς όλοι την έκαναν για το open που είναι πλέον το νέο mega, έτσι και ο Σύριζα είναι το νέο ΠαΣοΚ.

 

Καλέ ποιοι προδότες...
Είναι προδότες όσοι ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών; Να σας πω... Στην τριπλή κατοχή της Πατρίδας μας Γερμανοί, Ιταλοί, Βούλγαροι, υπήρχαν αυτοί που βγήκαν στο βουνό κατά των κατακτητών και αυτοί που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές. Με την απελευθέρωση, κανείς δεν κατηγορήθηκε... Στη χούντα, είχαμε όσους εναντιώθηκαν και όσους διορίστηκαν σε αξιώματα, συνεργάστηκαν με τους χουνταίους. Με την επιστροφή της δημοκρατίας, πάλι δεν κατηγορήθηκε κανείς. Έτσι και τώρα, υπάρχουν οι πολλοί που δεν δίνουν το όνομα και οι λίγοι αλλά "εκλεκτοί" που θα το δώσουν. Και πάλι, κανείς προδότης...

ποπολαρος

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2