Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 28 Απρίλιος 2019 08:37

Μύλος οι νεοδημοκράτες

Η υποψηφιότητα Τοψίδη στην περιφέρεια έχει φέρει σύγχυση στους απανταχού νεοδημοκράτες, κυρίως όμως στην Κομοτηνή όπου το ποτήρι ξεχείλισε με την Φελίνα Καζάκου. Το πρωί με τον Γραβάνη και το μεσημέρι με τον Τοψίδη... Ήταν όμως αναμενόμενο από καιρό, οπότε δεν ήταν έκπληξη. Ωστόσο, στο εσωτερικό της ΝΔ υπάρχει αναβρασμός, αν και πολλοί έχουν ήδη θα στραφούν σε άλλους συνδυασμούς στον Δήμο Κομοτηνής. Βέβαια, για το κόμμα κεντρικά, δεν υφίσταται "προδοσία" ή ότι άλλο καταμαρτυρούν στους αντάρτες, αφού ούτε η επίσημη ΝΔ δεν θεωρεί αντάρτη τον Τοψίδη. Το πρόβλημα το έχουν κυρίως οι υποψήφιοι, αφού θα πρέπει να πείσουν για τις επιλογές τους.

 

Γραβάνης για ΕΒΕΡ
Όλο και περισσότερο ο λόγος του Γραβάνη προσομοιάζει με προεκλογικό αγώνα για το ΕΒΕΡ όπου ήδη είναι πρόεδρος. Τα όσα λέει περί επιχειρηματικότητας, αφορούν περισσότερο στο Επιμελητήριο και όχι στον Δήμο. Όσο για το Φανάρι, εδώ ένα έπρεπε να πει και δεν το είπε, διεκδίκηση από το ΤΑΙΠΕΔ στο οποίο ανήκει η παραλιακή περιοχή. Αν δεν γίνει και μάλιστα με επιτυχία αυτό, όλα τα άλλα είναι στον αέρα.

 

Σίλικον Βάλεϊ στην ...Σαρακηνή 
Και κλείνοντας με την επιμελητηριακή εκστρατεία του Γραβάνη, η Τεχνόπολις είναι μια παλιά "αμαρτία" ενός ελληνοαμερικάνου καθηγητή που την "πουλούσε" τοπικά αλλά και στην Λάρισα, υποστηρίζοντας ότι η περιοχή θα γινόταν Σίλικον Βάλεϊ... Αν είναι δυνατόν σε ένα δήμο που δεν έχει τα στοιχειώδη και βρίσκεται σε πολλαπλά αδιέξοδα, να τάζεις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας. Πάντως επειδή για Βάλεϊ μιλάει, θα μπορούσε να την χωροθετήσει στην ...Σαρακηνή.

 

Φοβία των ντιμπέιτ
Την βδομάδα που μας πέρασε είχαμε και την άρνηση Γκαράνη σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ. Προφανώς δεν θα πάει σε κανένα ντιμπέιτ, φοβούμενος ότι θα συντριβεί, καθώς γνωρίζει την πολιτική του ανεπάρκεια. Αυτός δηλαδή που υποστηρίζει πως τόσα πολλά έκανε και έχει να κάνει περισσότερα, αρνείται να τα πει...

Απλά, δεν έχει κάτι να πει...

popolaros1 plateia 25 4 19

Βατερλό με την πλατεία 
Απόδειξη ανικανότητας να προγραμματίσει η διοίκηση του Δήμου και η "Κοινωνία Πολιτών" ακόμη και προεκλογικά έργα, είναι η πλατεία. Ξεκίνησαν να αλλάζουν τις πλάκες στην ...μαρμάρινη λεωφόρο και μετά κατάλαβαν ότι δεν τους φτάνει ο χρόνος, καθώς έχουμε τους Επιτάφιους και τα Ελευθέρια. Λες και δεν κατοικούν στην Κομοτηνή... Έτσι, χωρίς ανακοίνωση, σταμάτησαν το έργο και ξήλωσαν τα προστατευτικά. Αντί για έστω και ένα καλό λόγο, εισπράττουν την χλεύη των δημοτών.

 

Στην Ατάρνη τι καιρό κάνει;
Αυτά που ακούγονται τελευταία με λαθρομετανάστες, λεωφοριάκη, πρόστιμο και τον Δήμο Κομοτηνής και που όλη η Κομοτηνή τα συζητά, κουκουλώνονται; Και αυτά κάτω από το πάπλωμα για να διασωθεί η εικόνα των "καλών παιδιών";

 

Το χρήμα δεν κρύβεται
Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και παράλληλα, την εβδομάδα που ανοίγουν εκλογικά κέντρα στην Κομοτηνή. Για ορισμένους συνδυασμούς το χρήμα δεν κρύβεται... όπως και για υποψηφίους συνδυασμών. Ωστόσο στην παράταξη Γραβάνη κάπως το παρακάνουν... Ο ένας μετά τον άλλον, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προχωρούν σε εκδηλώσεις που δεν είχαμε δει στο παρελθόν. Μαζεύουν βεβαίως τους άλλους υποψήφιους της παράταξης, φίλους και συγγενείς, άντε και κάποιους ψηφοφόρους που πάνε να πιούν τσάμπα καφέ. Ευκαιρία και για τον επικεφαλής να βγάλει ένα λογύδριο... Σε εποχή κρίσης, περισσότερο κακό κάνουν στον συνδυασμό, παρά καλό.

 

Ούτε ένα μήνυμα σε Μακρόν
Εντωμεταξύ, τόσες ανακοινώσεις που δεν όφειλαν έβγαλαν υποψήφιοι δήμαρχοι, τόσες ανούσιες συναντήσεις με φορείς χωρίς αρμοδιότητα, μέχρι και επιστολές έστειλαν, αλλά ένα συλλυπητήριο μήνυμα στον Μακρόν, κανείς δεν έστειλε για την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων...

 

Τα παιδιά της βολεύει η Αθήνα
Την ίδια ώρα, δεκάδες υποψήφιοι ευρωβουλευτές από την επαρχία των Αθηνών σουλατσάρουν στην περιοχή μας, με τους κομματικούς υποτακτικούς τρέχουν ξωπίσω τους. Έχετε σκεφτεί, έτσι όπως είναι το εκλογικό σύστημα, η ΑΜ-Θ θα μπορούσε να εκλέξει ακόμη και δυο ευρωβουλευτές; Το ίδιο και οι άλλες περιφέρειες. Αυτό θα ήταν δίκαιο εκλογικό σύστημα εκπροσώπησης στο ευρωκοινοβούλιο, αλλά σιγά μην αφήσει η επαρχία της Αθήνας... Τα δικά της τα παιδιά, επαγγελματίες της πολιτικής βολεύει και στην ευρωβουλή, πετάει και κανένα ψίχουλο στη Θεσσαλονίκη...

 

Παιχνίδι για δυο στην περιφέρεια
Για εκτιμήσεις εκλογικές δεν μιλήσαμε... Και τι να πούμε... Στην περιφέρεια για παράδειγμα, παιχνίδι για δυο διαμορφώνεται με Τοψίδη και Μέτιο να προβάλουν σαν τα φοβορί. Μέτιος κομματικός και Τοψίδης "πολυσυλλεκτικός". Ο Κατσιμίγας παραμένει κομματικός με τον Σύριζα και όπου φτάσει... Έκπληξη μπορεί να έρθει από τον ανεξάρτητο Καβαλιώτη Ανδρέα Καραγιώργη, ο οποίος αλωνίζει την περιφέρεια και όπου του βγει.

popolaros2 platanos 25 4 19

Μεστώνουν τα πλατανόφυλλα 
Στο Δήμο Κομοτηνής οι "κουρασμένοι" της "Κοινωνίας Πολιτών", ξεκίνησαν από θρίαμβο και βλέπουν το ποσοστό τους να συρρικνώνεται μέρα με την μέρα. Είναι και η κακή συνεννόηση μεταξύ Γκαράνη και Πετρίδη όσον αφορά προεκλογικά έργα, βλέπε πλατεία, ενώ και στο εσωτερικό του συνδυασμού οι νέοι υποψήφιοι βλέπουν πως δεν έχουν τύχη απέναντι στους ...κολλητούς. Το ξε-Κίνημα του Βαβατσικλή, ανεβαίνει συνεχώς. Τώρα μάλιστα που μεστώνουν και τα φύλλα στα πλατάνια της Κομοτηνής, σημειολογικά μεστώνει και ο συνδυασμός με σήμα το πλατανόφυλλο. Ο κομματικός Γραβάνης, συνεχίζει αγώνα για το ...ΕΒΕΡ.

ποπολαρος

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2