Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019 06:57

Ηλιοκαμένοι περιηγητές

Ηλιοκαμένοι περιηγητές
Πάλι καλά που σύμφωνα με την κυβέρνηση, σφράγισε ο Έβρος και δεν μπαίνουν λαθρομετανάστες. Και όλοι αυτοί που συναντάμε στον δρόμο; Μάλλον περιπατητές, ή καλύτερα, περιηγητές... , τον κόσμο γνωρίζουν και γνωρίζουν, αλλά με τα πόδια. Άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός, πως τόσο πολύ που βαδίζουν, τώρα το καλοκαίρι, μαύρισαν από τον ήλιο.

 

Άδεια και ασφάλεια έχει;
Με ηλεκτροκίνητο πατίνι ο δήμαρχος Γκαράνης; Άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια έχει; Ή μήπως το 16% της αύξησης στα τέλη καθαριότητας, εννοεί ότι θα μας κάνει την ζωή πατίνι; Αν πάλι το κάνει για να δώσει το καλό παράδειγμα, ας δώσει και μια συνέντευξη τύπου, όπως εκείνη που θα έβαζε σε τάξη και νομιμότητα την κίνηση των δίτροχων μηχανών.

4 popolaros patini 17 10 19

Πιο γρήγορα οι πυραμίδες

Πολύ σωστά, αυτή την φορά, ο Τάκης Χαρίτου, βουλευτής Σύριζα, ρωτά στην βουλή πότε θα τελειώσουν τα διόδια της Μέστης, η κατασκευή των οποίων έφτασε στον έκτο μήνα. Τις πυραμίδες πιο γρήγορα τις έκτισαν στην Αίγυπτο... Αρκεί να μην έχει χιούμορ ο αρμόδιος υπουργός και του απαντήσει, εσείς τοπικά πότε θα τελειώσετε με την έρευνα για τους λόγους που έπεσε η γέφυρα στον Κομψάτο.

 

Χολιγουντιανή απόδημος
Αν είναι με το νόμο για να ψηφίζουν οι απόδημοι, ψηφίσει και η Τζένιφερ Άνιστον, ο Ποπολάρος είναι αναφανδόν υπέρ της πρότασης της ΝΔ.

1 popolaros aniston 17 10 19

 

Και τι άραγε σημαίνει ένα όχι;
Εντάξει, επικαιροποίησε το όχι το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ-Θ, για τις επενδύσεις της μεταλλουργίας χρυσού, για λόγους περιβαλλοντικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς, όπως αναφέρονται στο τελικό ψήφισμα. Πριν αρκετά χρόνια, ένα άλλο, σε σύνθεση, συμβούλιο, αποφάσιζε πως θέλουμε μόνο ένα σταθμό διοδίων στην Εγνατία, ανά περιφέρεια. Εκείνο τον καιρό, είχαμε ένα σταθμό και πηγαίναμε για δεύτερο. Σήμερα, πιο συχνά σταματάς στην Εγνατία για να πληρώσεις διόδια, από έναν που έχει ...ακράτεια ούρων και πίνει και νερό συνέχεια.

 

Μετερίζι κομματικής ανέλιξης
Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην χώρα μας, έγινε για να γίνει και επειδή είμαστε στην ΕΕ. Δεν έχει αρμοδιότητες, δεν έχει πόρους, είναι όμως μετερίζι κομματικό και ανέλιξης παραγόντων της τοπικής πολιτικής. Ε, έχει και μερικές καλοπληρωμένες θέσεις, έχει και ταξίδια, έχει και μια κάποια αίγλη. Αλλά, για σοβαρά θέματα, σε ψηφίσματα εξαντλείται. Ακόμη και αν έχει αρμοδιότητα απόφασης και πει όχι, ο ενδιαφερόμενος πάει στο αρμόδιο υπουργείο και παίρνει αυτό που θέλει.

 

Η είσοδος, 0,5 ευρώ
Μέσα στις άλλες χρεώσεις που ετοιμάζουν οι ελληνικές, τρόπος του λέγειν, για τους ιθαγενείς, λέγεται πως είναι και η πρόταση να πληρώνεις 0,5 ευρώ για να μπεις στην τράπεζα. Μόνο από όσα μαζευτούν από την Κομοτηνή, θα ξεχρεώσουν οι τράπεζες...

3 popolaros trapeza 17 10 19

Αδιαίρετος χώρος
Με αφορμή τα λόγια πολιτικών για εξαίρεση της Θράκης από την μετακίνηση λαθρομεταναστών από τα νησιά, αλλά και άλλες παρόμοιες γεωγραφικές αναφορές, Να σημειώσουμε ότι υπάρχει η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σύμφωνα με τον σχετικό νόμο, η κάθε περιφέρεια είναι αδιαίρετος πολιτικά και γεωγραφικά χώρος. Αυτά... Τώρα, αν δεν μας αρέσουν αυτά που ψηφίζουμε, να τα ξεψηφίσουμε...

 

Πόσους τουρίστες φέραμε;
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα πόρους ύψους 5.416.250 ευρώ για την εφαρμογή μιας νέας, ολοκληρωμένης και σύγχρονης πολιτικής τουριστικής προβολής με τριετή διάρκεια. Μετά από τόσα χρόνια τόσες δεκάδες εκατομμύρια που δαπανήθηκαν, πόσους τουρίστες φέραμε στην ΑΜ-Θ; Και μην πει κανείς για Θάσο, ή για τούρκους που πάνε στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς δαπάνη γεμίζουν με τουρίστες. όπως γενικότερα η ανάπτυξη, ούτε η τουριστική ανάπτυξη διατάσσεται...

 

Επανάληψη των stage
Με αφορμή την κριτική στην κυβέρνηση ότι απολύει εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία, οκτώ μήνες σύμβαση υπέγραψαν, όχι αορίστου χρόνου. Επίσης, η κοινωφελής εργασία είναι ένα ακόμη ελληνικό εφεύρημα για να σπαταλούνται τα χρήματα του ΟΑΕΔ, με την δημιουργία στρατιών ανθρώπων κομματικών και πολιτικών συμφερόντων, αντί αυτά τα χρήματα να στηρίζουν πραγματικά άνεργους, απολυμένους, ή και την πρόσληψη σε μόνιμες θέσεις εργασίας. Το έργο το είδαμε ξανά με τα stage...

ποπολαρος

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2