Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 08:33

Με το «ζόρι» …μαγεμένο πάρκο

Με το «ζόρι» …μαγεμένο πάρκο 
Αν λειτουργήσουν και τα υπαίθρια καταστήματα, πάει να πει ότι σιγά-σιγά το πάρκο γίνεται όπως αυτό της Αλεξανδρούπολης, αν και ο μετασχηματισμός θα πάρει μερικά χρόνια. Δηλαδή, αν και η αρχική σκέψη ήταν σωστή, ένα Χριστουγεννιάτικο πάρκο για μικρούς και μεγάλους, η επιμονή του Δήμου να έχει το πρώτο χέρι σε όλα, οδηγεί σε αποτυχία, καθώς με το «ζόρι» τίποτα δεν γίνεται. Τα παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, θα πάνε στο πάρκο, όχι ομαδικά ως σχολικές μονάδες, αλλά θα προτρέψουν τους γονείς να τα οδηγήσουν εκεί, ή θα τα πάνε οι γονείς, αν το πάρκο είναι ελκυστικό, με την παρουσία παιχνιδιών, και Χριστουγεννιάτικων υπαίθριων καταστημάτων. Και είναι αυτή η εμμονή του Δήμου να τα κάνει όλα σε λάθος περιπτώσεις, που δεν αφήνει να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες από άλλους, συλλογικά ή ατομικά. Ας δημιουργήσει ο Δήμος τις προϋποθέσεις και ας αφήσει σε άλλους την εκτέλεση.

 

Αστείο ή για βόλεμα δικών τους;
Μάλλον για αστείο πρόκειται το πρόγραμμα για επαναπατρισμό 500 Ελλήνων υψηλής ειδίκευσης και επιστημονικής εμπειρίας, από το εξωτερικό, με ελάχιστη μηνιαία αμοιβή 3.000 ευρώ στην οποία θα χρηματοδοτεί το κράτος σε ποσοστό 70%. Εκτός και αν έχουν να βολέψουν τίποτα παιδιά τους. Όσοι έφυγαν, θα επανέλθουν όταν αρθούν οι επιπτώσεις που τους έκανα να φύγουν. Δηλαδή πολύ δύσκολα να συμβεί αυτό στα επόμενα 10, τουλάχιστον, χρόνια. Άλλωστε, από την αρχή της πτώχευσης πριν δέκα χρόνια, ακόμη για τις συντάξεις μιλάμε και όχι για το πώς θα παραχθεί νέος πλούτος στη χώρα μας.

2 popoalros adespota 19 12 19

Πρόγραμμα, έστω και άλλων, υπάρχει 
Καλή η πρωτοβουλία για έλεγχο τσιπαρίσματος στα σκυλιά. Όμως, θα πρέπει να ενταχθεί σε ένα ευρύτερο πλαίσιο για την αντιμετώπιση και του θέματος των αδέσποτων. Η μόνη δημοτική παράταξη που είχε ανακοινώσει πρόγραμμα για τα αδέσποτα ήταν το «Ξε-Κίνημα για την Πόλη». Δεν είναι κακό να εφαρμοστεί από τη νυν δημοτική αρχή, με την συναίνεση και της παράταξης «Ξε-Κίνημα». Και αν κάπου χρειαστούν βελτιώσεις, ας γίνουν. Να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο τα αδέσποτα εντός πόλης. Πολλά τα αφήνουμε, ναι εμείς τα αφήνουμε, σε γειτονικούς οικισμούς αλλά και Δήμους. Επειδή λοιπόν, αν διαβάσει κανείς τον τοπικό Τύπο, διαπιστώνει πως η Κομοτηνή είναι φουλ στην αλληλεγγύη σε πολλούς τομείς, ας φανούμε αλληλέγγυοι και στα αδέσποτα. Εκτός και αν η αλληλεγγύη μας είναι για το θεαθήναι.

 

Πάλι καπνισμένοι σπίτι
Παλιά, γύρναγες σπίτι τον χειμώνα και σε καταλάβαιναν ότι ήσουν σε καφέ-μπαρ από την καπνίλα στα ρούχα. Τώρα με τα τζάκια και τις ξυλόσομπες στο φουλ, πάλι καπνιστός γυρίζεις σπίτι, άσε που η πόλη θυμίζει Λονδίνο και χωρίς την ομίχλη, αρκεί η αιθαλομίχλη. Και είμαστε και πολιτισμένη χώρα…

 

Απάντηση με επίθετα
Μάλιστα, μίλησε, πάλι γραπτώς, ο Σημίτης. Επειδή τα προφορικά δεν τα είχε, θυμάστε το «μακέτο»… Δεν χρειάζεται να απαντά κανείς με αναλύσεις στον πρώην πρωθυπουργό. Μόνο με λέξεις, επίθετα… Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Τσουκάτος… Ήταν πολλά τα εκατομμύρια και ο ίδιος ούτε μυρωδιά πήρε του τι έγινε. Έτσι λέει… Α, να μη ξεχάσουμε και …Μαδρίτη, τα «ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο».

3 popolaros gnmt 19 12 19

Άντε να δούμε και καμιά ταινία… 
Επιτέλους για τον ανδρικό πληθυσμό, τέλειωσε το GNTM… Έτσι, να δούμε και κανένα έργο ή ποδόσφαιρο. Καθότι, όπως ξέρουν πολύ καλά οι παντρεμένοι δυο πράγματα αλλάζουν με τον γάμο. Πρώτον, ο άνδρας χάνει κάθε έλεγχο από όποιο τηλεχειριστήριο υπάρχει στο σπίτι, καθώς αυτά γίνονται μόνιμη επέκταση του γυναικείου χεριού. Και δεύτερον, δεν χρειάζεται ποτέ ξανά να γκουγκλάρεις για οτιδήποτε, η γυναίκα σου τα ξέρει όλα… Παθός και μαθός και ο Ποπολάρος, καθότι στο σπίτι τα επαναστατικά δεν περνούν και πολύ…

 

Λεφτά υπάρχουν
Τα 15 εκατομμύρια ευρώ θα φτάσει, σε πρώτη φάση, η χρηματοδότηση της Περιφέρειας ΑΜΘ από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα στο πλαίσιο μιας νέας δράσης στήριξης της επιχειρηματικότητας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η οποία θα υλοποιηθεί μέσω της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ. Δώσε και άλλα περιφερειάρχη, μην είσαι τσιγκούνης, οι ανάγκες είναι μεγάλες. Ιδίως στην επικοινωνία…

 

Μπάνσκο και Κίρκοβο
Γιατί το να πας στο Μπάνσκο είναι in και να πας στο Κίρκοβο είναι out; Λεφτά δίνεις και στις δυο περιπτώσεις, τα οποία θα μπορούσες να δώσεις στην Ελλάδα. Ναι, αλλά στο Μπάνσκο πάνε αυτοί που τα έχουν, ενώ στο Κίρκοβο η πλέμπα. Επιπλέον, στο Μπάνσκο πάνε αυτοί που συνήθως επικρίνουν όσους πάνε στο Κίρκοβο.

1 popoalros egkyos 19 12 19

Μακριά από λακκούβες 
Εντωμεταξύ, συγκρατηθείτε λίγο οι έγκυες στον ένατο μήνα. Όχι όλο όρθιες, ξαπλωμένες όσο το δυνατόν, δυο χιλιάρικα είναι αυτά, μην τα χάσετε τώρα που σε λίγο αλλάζει ο χρόνος… Και κυρίως, αποφεύγετε τις βόλτες με αυτοκίνητο στην Κομοτηνή… Γκάπα γκούπα στις λακκούβες, όλο και κατεβαίνει το έμβρυο. Μακριά και από την Εγνατία…

 

Προς ναυτιλλόμενους…
Ο Ποπολάρος είναι και στο fb με δική του σελίδα, «Ο Ποπολάρος». Δεν απαντά στα μηνύματα, ότι είδους και αν είναι αυτά, καθότι πολιτικός δεν είναι. Πολιτικολογεί, δημοσιογραφεί, αλλά δεν αντιδικεί. Καλό δε είναι, να υπάρχουν στήλες πολιτικών σχολίων. Όταν μάλιστα, δίνουν και θετικά στοιχεία αντιπροσφοράς σε ότι σχολιάζουν. Και αν ορισμένα σχόλια είναι σκληρά, σκληρή είναι και η πραγματικότητα. Κατά τα λοιπά, θα συνεχίσουμε να ανταμώνουμε στην φιλόξενη Θρακική Αγορά και στο fb.

ποπολαρος

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απάντηση στους S 400 Έξω με την μπριζόλα στο χέρι !; »

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2