Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

sezel

gazon

Bravo dialogue and awards 2021 728x90

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 28 Μάρτιος 2021 17:43

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στη Σερβία

Επίσημη επίσκεψη στη Σερβία πραγματοποιεί από σήμερα, Κυριακή, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σερβία, ο Υπουργός Τουρισμού θα έχει σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους, τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του κλάδου.

«Η επίσκεψή μας στη Σερβία εντάσσεται στο σχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού για το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού το 2021, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση, σε πρώτη φάση, στην προσέλκυση επισκεπτών από τις χώρες της Βαλκανικής» δήλωσε ο κ. Χάρης Θεοχάρης. Ο Υπουργός τόνισε επίσης ότι «Ελλάδα και Σερβία συνδέονται διαχρονικά με δεσμούς φιλίας και αγάπης, κάτι που αποτυπώνεται στην τουριστική κίνηση. Προ πανδημίας τη χώρα μας επέλεγαν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους πάνω από 1 εκατομμύριο Σέρβοι. Στόχος μας για το 2021 είναι να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη ροή τουριστών από τη Σερβία, βάσει της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας την οποίαν έχουμε επικυρώσει νομικά από το Σεπτέμβριο του 2020, αλλά και όσων θα συνομολογήσουμε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη χώρα. Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια επισκεπτών, εργαζομένων και επιχειρηματιών, προχωρούμε με αποφασιστικά βήματα στην επανεκκίνηση του Ελληνικού Τουρισμού».

Στο αεροδρόμιο θα υποδεχθεί τον Έλληνα Υπουργό η ομόλογός του κυρία Tatjana Matić, με την οποίαν τη Δευτέρα, 29/3 θα έχουν συνάντηση και θα συνυπογράψουν κοινή δήλωση εν όψει της τουριστικής περιόδου ενώ θα κάνουν και δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του κ. Χάρη Θεοχάρη με τον Διευθυντή της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων Σερβίας, κ. Alexander Senicic, παρουσία της Βοηθού Υπουργού Εμπορίου, Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας, κυρίας Renata Pindzo.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 29/3 ο Υπουργός Τουρισμού θα μεταβεί στη σερβική Εθνοσυνέλευση, όπου θα έχει συνάντηση με τον κ. Veroljub Arsic, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελληνοσερβικής Φιλίας. Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται και ο κ. Dragan Marković, επικεφαλής του κόμματος «Ενωμένη Σερβία», επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Ελλάδα και επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα, ο οποίος δραστηριοποιείται κατ' εξοχήν στη Βόρεια Ελλάδα.

Ακολούθως, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Θεοχάρης θα συναντήσει αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών.

 

#pgnews

#ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2