Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2020 07:46

Ο νέος διαδραστικός τουριστικός ιστότοπος «visitkomotini.com»

To visitkomotini.com είναι ο νέος διαδραστικός ιστότοπος που ξεκίνησε να λειτουργεί ο Δήμος Κομοτηναίων, στο πλαίσιο της νέας τουριστικής του καμπάνιας !

Το λογότυπο που σχηματίζει το Κ (Κομοτηνή) με το Κάπα να σχηματίζεται από μια πλάγια καρδιά, χαρακτηρίζεται έξυπνο, δυναμικό και έτοιμο να σε παρασύρει…

Στον ιστότοπο θα αναρτώνται οπτικά θέματα-βίντεο- με τις εμπειρίες των ίδιων των τουριστών , που επισκέφθηκαν την Κομοτηνή, θέματα που μπορούν οι επαγγελματίες του τουρισμού να αναρτούν, λόγου χάρη μια συνταγή, μια περιήγηση κ.α.

Φυσικά στον ιστότοπο θα υπάρχουν όλα τα αξιοθέατα της περιοχής και ότι ιδιαίτερο μπορεί να απολαύσει κάποιος στην Κομοτηνή και στις παράλιες περιοχές της!

Ο Δήμαρχος Κομοτηναίων, Ιωάννης Γκαράνης, έκανε λόγο για επιθετική πολιτική στον τουρισμό, με συμμετοχή στις τουριστικές εκθέσεις , με νέο έντυπο υλικό και τουριστικούς οδηγούς, οργανωμένες περιηγήσεις, με δράσεις προβολής σε Ρουμανία και Βουλγαρία, Συνέργειες προβολής και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό, βιβλίο με τοπικές γεύσεις και συνταγές.

Από όλη την καμπάνια εκπέμπεται πολύ δυνατά το μήνυμα πως η Κομοτηνή είναι προσβάσιμη πόλη για ΑμεΑ και μάλιστα διαθέτει και παραλία, όπου τα ΑμεΑ, μπορούν αυτόνομα να κάνουν το θαλασσινό τους μπάνιο, με την πατέντα του sea trac.

Παράλληλα ζήτησε την συνεργασία όλων των δημοτών για την επιτυχία της καμπάνιας, η οποία από του χρόνου την άνοιξη θα είναι πιο έντονη, καθώς φέτος ο κορονοϊός καθυστέρησε και άλλαξε πολλά από τα σχέδια.

Ο Δήμος δεσμεύεται για,

-καθαριότητα στην πόλη και ασφάλεια στις παραλίες

-έργα ώθησης της τουριστικής ροής-έργα ανάπλασης του ιστορικού κέντρου και επέκταση αυτών

-Δράσεις τουριστικής προβολής και συνέργειες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Η περιοχή μας έχει πολλές ομορφιές οι οποίες είναι άγνωστες σε πολλούς, γι αυτό το λόγο πρέπει όλοι μας να εργασθούμε για την προβολή τους και την προσέλκυση τουριστών-επισκεπτών

Σε ερώτηση που απευθύναμε στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, για το ότι εκτός του έξυπνου και δυνατού λόγυπου, η μουσική που συνοδεύει το βίντεο, αλλά και οι εικόνες, χαρακτηρίζονται από ατονία, μη ζωντάνια, χωρίς χρώματα και Φως, χωρίς μια μουσική να εξιτάρει το πνεύμα και την φαντασία του εν δυνάμει επισκέπτη… «Άραγε τι θα βρω στην Κομοτηνή, αν πάω».

Δηλαδή η ίδια η μουσική και οι φωτογραφίες του βίντεο δεν υποστηρίζουν την δυναμική του λογότυπου…

Επίσης μια άλλη επισήμανση, λείπει η έντονη υπογράμμιση στο βίντεο, της Γαστρονομίας της περιοχής, χωρίς να γίνεται εστίαση σε παραδοσιακά φαγητά της περιοχής!

Εν τέλει θέσαμε στον Δήμαρχο πως από την Κομοτηνή, λείπει ένα Φεστιβάλ Γαστρονομίας, κάτι που η περιοχή λόγω του πολιπολυτισμικού της πλούτου μπορεί να το υποστηρίξει πολύ άνετα.

Ο κ. Γκαράνης συμφώνησε μεν, ωστόσο δεν αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να καλέσει τους πολιτιστικούς συλλόγους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να το ξεκινήσουν. Προτιμά να το ξεκινήσουν οι σύλλογοι και μετά να συνδράμει ο Δήμος με όλα τα μέσα.

 

YΓ.: Επι τέλους ας κάνει κάποιος την αρχή… Όλη η Ελλάδα σφύζει από εκδηλώσεις γαστρονομίας το καλοκαίρι, γιατί να μην γίνει και εδώ κάτι, στην Θράκη που διψάει για ένα τέτοιο φεστιβάλ !;

 

ΕΡΤ Κομοτηνής/ΒΜ

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2