Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Παρασκευή, 31 Μάιος 2019 09:16

Τι έγινε στις συναντήσεις του Απ. Ιωάννου για τον β’ γύρο στις Σάπες…

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους διεκδικητές του Δήμου για τη 2η Κυριακή κ.κ. Χαριτόπουλο και Σταυρίδη, κατ’ ιδίαν με τον καθένα, καθώς και με τον επικεφαλής του 4ου σε επίδοση συνδυασμού, τον κ. Βασιλειάδη.

Στις συναντήσεις αυτές, και οι δύο επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής, ζήτησαν από τον κ. Ιωάννου να συμφωνηθεί και να ανακοινωθεί ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο συνεργασίας τους με την «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» και σε αυτή τη βάση να τύχουν της στήριξης της παράταξής του.

Ο κ. Ιωάννου αφού τους συνεχάρη δια ζώσης για την εκλογική τους επίδοση, ευχαρίστησε τον κ. Χαριτόπουλο, και στην επόμενη συνάντησή του τον κ. Σταυρίδη, για την αμεσότητά τους και την εκτίμησή τους προς την παράταξή του. Ωστόσο επανέλαβε την σημασία που δίνει ο ίδιος, αλλά και οι συνεργάτες του σε προγραμματικά θέματα λειτουργίας και στόχων για τον Δήμο, θεωρώντας μη εφικτή, σε αυτή τη φάση, τη διαμόρφωση μιας ειλικρινούς και πειστικής σύμπραξης σε σημείο που να επιτρέπει κάποια ρητή εκδήλωση προτίμησης και υποστήριξης ενός εκ των δύο, ενόψει μάλιστα μιας εκλογικής αναμέτρησης που θα λάβει χώρα σε τόσο κοντινή χρονική στιγμή. Τους εξήγησε κατηγορηματκά ότι η «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» θεωρεί μη παραγωγική την οποιαδήποτε άμεση εμπλοκή της ανάμεσα στους δύο διεκδικητές και συνεπώς θα την αποφύγει, αφού εκτιμά ότι τυχόν έντονη παρέμβασή της θα σύγχυζε το εκλογικό σώμα, το οποίο οφείλει να λάβει τις αποφάσεις του ψύχραιμα, με περίσκεψη και με ανεπηρέαστη στάθμιση δεδομένων και καταστάσεων. Τους προέτρεψε δε να καταστήσουν σαφές στις δικές τους παρατάξεις αυτή την σαφή τοποθέτηση και να μεριμνήσουν κι εκείνοι να μην αναφέρονται πλέον στην «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» όσον αφορά τον εκλογικό αγώνα της 2ης Κυριακής.

Ο κ. Ιωάννου, διευκρίνισε ταυτόχρονα στους κ.κ. Χαριτόπουλο και Σταυρίδη, ότι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι και τα στελέχη του συνδυασμού του έχουν αυτοτελή κοινωνική παρουσία πέραν της συμμετοχής τους σε αυτόν. Θεωρεί συνεπώς κατ’ αρχάς σεβαστή την αυτονομία των όποιων επιλογών τους ως άτομα, σχετικά με την προτίμηση ως Δημάρχου ενός εκ των δύο διεκδικητών, στο βαθμό που η στάση τους δε δεσμεύει το συνδυασμό και δεν δημιουργεί παρεξηγήσιμες εντυπώσεις.

Κατά τον κ. Ιωάννου, η θέση αυτή της παράταξής του είναι η πλέον ενδεδειγμένη και ωφέλιμη προκειμένου, αμέσως μετά την επόμενη μέρα των εκλογών, να εξασφαλιστεί η αρμονική και ειλικρινής συνεργασία όλων για την ταχεία ανάταξη της περιοχής και την καλή λειτουργία του Δήμου.

Ευχήθηκε, τέλος, καλό αγώνα και στους δύο, στο ίδιο πολιτισμένο πλαίσιο που έγινε έως τώρα σεβαστό.

Η συνεργασία του κ. Ιωάννου με τον κ. Βασιλειάδη είχε σχετικά λιγότερο περιεχόμενο ουσίας και φόρτισης. Κατά τη διάρκειά της επιβεβαιώθηκε η κοινή αγωνία για το μέλλον του τόπου και οι μεγάλες δυνατότητες συνεργασίας.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2