Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 07:33

INTERAMERICAN και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών συνεργάζονται και για ογκολογικά - αιματολογικά περιστατικά

Τη συνεργασία που ξεκίνησαν για πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας αναπτύσσουν περαιτέρω INTERAMERICAN και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, με την ένταξη ιατρών ειδικότητας Ογκολόγου και Αιματολόγου, οι οποίοι συνεργάζονται με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, στο Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN στην Αττική.

Οι εν λόγω ειδικότητες, που θεωρούνται κρίσιμες στο επίπεδο της έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης ογκολογικών και αιματολογικών περιστατικών στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας υγείας, εμπλουτίζουν τη συνεργασία των δύο οργανισμών προς όφελος των πελατών τους, προσθέτοντας σημαντική ευελιξία στη διαχείρισή τους. Οι ασφαλισμένοι στα προγράμματα Υγείας INTERAMERICAN για πρωτοβάθμια φροντίδα, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τους ογκολόγους και αιματολόγους ιατρούς της κλινικής που εντάσσονται στο Δίκτυο Υγείας της ασφαλιστικής εταιρείας, έχοντας την απευθείας κάλυψη της INTERAMERICAN.

Επισημαίνεται ότι η απευθείας ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται για τους ασφαλισμένους εντός Αττικής, οι οποίοι δεν δικαιούνται απολογιστική κάλυψη σε περίπτωση που επισκεφθούν Ογκολόγο ή Αιματολόγο που δεν περιλαμβάνεται στο Δίκτυο Υγείας της εταιρείας. Αντιθέτως, οι εκτός Αττικής ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται Ογκολόγους και Αιματολόγους εκτός Δικτύου και να καλύπτονται σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου τους.

Η συνεργασία της INTERAMERICAN με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όλους τους ασφαλισμένους ασθενείς με νεοπλάσματα -ανεξαρτήτως του αν το ασφαλιστικό πρόγραμμά τους περιλαμβάνει πρωτοβάθμια περίθαλψη ή όχι- βασίζεται στη δημιουργία υπηρεσίας Ογκολογικού Συμβουλίου στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, η οποία ανήκει στον όμιλο INTERAMERICAN και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών. Προϋπόθεση για την παροχή της υπηρεσίας του Ογκολογικού Συμβουλίου στον ασφαλισμένο ασθενή είναι να έχει επισκεφθεί τους Ογκολόγους ή Αιματολόγους του Δικτύου Υγείας της εταιρείας ή να έχει διαγνωσθεί με νεόπλασμα ή να έχει χειρουργηθεί στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICKINIC.

Το Ογκολογικό Συμβούλιο, που παρέχει δωρεάν στους ασφαλισμένους της με προγράμματα Υγείας η INTERAMERICAN, στην ιδιόκτητη ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, αποτελεί μια σύγχρονη, διεθνή πρακτική ορθής ογκολογικής αντιμετώπισης. Η παραπομπή του περιστατικού στο Ογκολογικό Συμβούλιο γίνεται μετά από ιατρική αξιολόγηση της αναγκαιότητας από τους Ογκολόγους και Αιματολόγους του Δικτύου Υγείας INTERAMERICAN ή από τον θεράποντα ιατρό στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC.  

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τελευταία άρθρα Θρακική Αγορά

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2