Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 08:58

Ο Κώστας Δημητρίου ετοιμάζεται να ανακοινώσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Διδυμοτείχου – Μαζί του ο Θ.Σίμογλου

Ο Κώστας Δημητρίου είναι ο επικεφαλής της νέας δημοτικής κίνησης που με αυτόν υποψήφιο δήμαρχο Διδυμοτείχου θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου.

Το Evros-news.gr σας ςενημέρωσε το πρωί για τον συνδυασμό που ετοιμιάζουν εν ενεργεία αλλά και πρώην υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις του Παρασκευά Πατσουρίδη και του Χρήστου Τοκαμάνη, αλλά και πρόσωπα που δεν είχαν αναμιχθεί τα προηγούμενα χρόνια στις δημοτικές εκλογές και έχουν πυκνώσει τις τελευταίες ημέρες τις συναντήσεις και συζητήσεις τους.

Επικεφαλής είναι ο Κώστας Δημητρίου, συνταξιούχος του δημοσίου, ο οποίος ήταν υποψήφιος στιος προηγούμενες εκλογές με τον Χρήστο Τοκαμάνη. Το όνομα του μάλιστα ακούστηκε ως πιθανού να ηγηθεί της παράταξης του πρώην δημάρχου, ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι ο κ.Τοκαμάνης θα πρέπει να αφήσει την θέση σε κάποιον άλλο, όμως επειδή κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ετοιμάζεται να κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο.

Ένα από τα πρόσωπα που τον στηρίζουν είναι και ο νυν δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Ευγενίδειου Πολιτιστιικού Κέντρου Θανάσης Σίμογλου, το όνομα του οποίου επίσης ακουγόταν έντονα τον τελευταίο καιρό πως μπορεί να είναι ένας απ’ τους υποψήφιους δημάρχους.

Τελικά φαίνεται ότι αποφάσισε να ενώσει δυνάμεις με τον κ.Δημητρίου, ενώ συζητούν και με άλλες παρατάξεις, ώστε να συγκροτήσουν έναν ισχυρό αυτοδιοικητικό πόλο για την πόλη του Διδυμοτείχου που αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Evros-News

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2