Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019 07:11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Δημοκρατική Δύναμη» για τον Δήμο Αρριανών

Αξιότιμοι συμπολίτες του Δήμου Αρριανών, σας χαιρετώ όλους σας έχοντας τα καλύτερα συναισθήματα.

Πριν από πέντε χρόνια, αγκαλιάσαμε κάθε τομέα της κοινωνίας με τις αρχές της ισότητας, δικαιοσύνης και σεβαστήκαμε σε αυτόν τον τόπο κάθε διαφορετικότητα έκφρασης, σκέψης και άποψης όλων των συμπολιτών μας.

Τόσο η χώρα μας, όσο και οι κάτοικοι του δήμου μας ζουν σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο οικονομικής αβεβαιότητας και πλέον με περιορισμένες δυνατότητες, όπου δεν μπορεί να προβλέψει κανείς το τι μέλλει γενέσθαι.

 Αυτή τη δύσκολη περίοδο, τη διαχειριστήκαμε με κατανόηση και αδιαμαρτύρητα, δίχως να προκαλούμε προβλήματα, αλλά αντιθέτως να παράγουμε λύσεις και να αποκαθιστούμε τα άλυτα προβλήματά των δημοτών. Γνώμονας μας ήταν πάντα το δίκαιο, η δικαιοσύνη και η αλήθεια.

Δεν προβήκαμε ποτέ σε καμία διάκριση μεταξύ των οικισμών και δημοτικών ενοτήτων, εργαστήκαμε σκληρά νυχθημερόν, προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στους δημότες μας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Παρείχαμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και προσπαθήσαμε να είμαστε συνεπείς και να πετύχουμε ότι δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι σήμερα.

ritvan axmet arriana2 arxeio 03 19

Αξιότιμοι κάτοικοι του Δήμου Αρριανών,

Όπως πράξαμε έως σήμερα και δίχως να παρεκκλίνουμε από την κατευθυντήρια γραμμή και τις αρχές που έχουμε με τα μέλη της δημοτικής παράταξης μας, θα εργαστούμε με ηθική, αξιοπρέπεια σοβαρότητα, επιμονή και υπομονή, χωρίς ποτέ να λυγίσουμε και να κουραστούμε για τον τόπο μας αλλά θα προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα για ένα λαμπρό μέλλον.

Ανακοινώνουμε σήμερα την συμμετοχή του συνδυασμού «Δημοκρατική Δύναμη» στην εκλογή για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019.

Φιλύρα, 8-3-2019

Ριτβάν ΑΜΕΤ-Πολιτικός Μηχανικός

Επικεφαλής συνδυασμού με τίτλο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ»

Υποψήφιος Δήμαρχος

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2