«15 Μαΐου – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !»

«15 Μαΐου – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !»

Μία ημερομηνία, ένας μεγάλος σταθμός: Θέλουμε να μετατρέψουμε τις εκλογές του κόμματός μας την Κυριακή 15 Μάη σε μια γιορτή δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξανακάνει την πολιτική ενδιαφέρουσα δίνοντας το δικαίωμα να μιλήσουν οι πολλοί. Στον αντίποδα των κομμάτων των ελίτ που απέτυχαν, εμείς ακούμε καθαρά την επιθυμία δημοκρατίας, όπως διατυπώνεται από τον κόσμο της δουλειάς και τη νεολαία, τους ανθρώπους που θέλουν οι απόψεις τους και οι προτάσεις τους να πιάνουν τόπο. Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε κι άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, να φτιάξουμε το πιο δημοκρατικό κόμμα της αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων. Να ακουστεί η φωνή της κοινωνίας δυνατά. Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φθάσει – Γινόμαστε όλοι και όλες συμμέτοχοι.

Στον νομό Ροδόπης ψηφίζουμε σε επτά (7) συνολικά εκλογικά κέντρα, με δύο τμήματα στο κάθε ένα. Τα εγγεγραμμένα μέλη που ψηφίζουν για Πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή αλλά και πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για πρώτη φορά και να ψηφίσουν για Πρόεδρο ψηφίζουν:

  • Στον Δήμο Κομοτηνής σε δύο εκλογικά κέντρα, στην ΝΟΜΑΡΧΙΑ (εκλογικό κέντρο 387) και στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (εκλογικό κέντρο 388).
  • Στον Δήμο Ιάσμου σε τρία εκλογικά κέντρα, στον Ίασμο στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. (εκλογικό κέντρο 389), στον Μίσχο στον Σύλλογο Νεολαίας στην είσοδο του χωριού (εκλογικό κέντρο 390) και στην Πελεκητή στον Σύλλογο Νεολαίας στην πλατεία (εκλογικό κέντρο 391).
  • Στον Δήμο Αρριανών-Φιλλύρας σε ένα εκλογικό κέντρο στα Αρριανά στον Σύλλογο Γυναικών (εκλογικό κέντρο 392).
  • Στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών σε ένα εκλογικό κέντρο στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών (εκλογικό κέντρο 393).

Ο κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών είναι ενιαίος σε ένα πανελλαδικό δίκτυο και η διαπίστευση της ψηφοφορίας γίνεται ηλεκτρονικά για την απόλυτη διασφάλιση της διαδικασίας, οπότε έτσι μπορεί ο καθένας και η καθεμία να ψηφίσει οπουδήποτε εντός της περιφέρειας της ΑΜΘ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό