Survivor: Έντονοι καβγάδες και εντάσεις με Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη

Survivor: Έντονοι καβγάδες και εντάσεις με Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη

Μπορεί στην αρχή πολλοί να θεωρούσαν πως Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης μέσα στο Survivor 5 θα ζήσουν έναν όμορφο έρωτα, ωστόσο, δεν άργησε να αποδειχθεί το αντίθετο. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από “αγαπητικοί” έγιναν εχθροί, μετά τα ξαναβρήκαν, ενώ τώρα πάλι βρίσκονται στα μαχαίρια.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού την Τετάρτη 26/1 η ηθοποιός και παίκτρια των Κόκκινων, δεν δίστασε να δώσει στεγνά των Στρακαστρούκα πως της ζήτησε να ψηφίσει έναν δυνατό παίκτη της ομάδας της με σκοπό να φύγει ένας παίκτης από τους Μπλε και συγκεκριμένα ή η Σοφιάννα ή η Ασημίνα. Μπορεί λοιπόν ο Κατσαούνης να μην είπε ανοιχτά “ναι εγώ ήμουν” ωστόσο η στάση του και οι απαντήσεις του αυτό έδειχναν κάτι που είδαν και οι συμπαίκτες τους.

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες στο Survivor 5 Κατσαούνη και Μυριέλλα

Μετά λοιπόν από αυτό το περιστατικό και όταν το γύρισμα ολοκληρώθηκε και οι κάμερες σταμάτησαν να τραβάνε, ο Γιώργος Κατσαούνης αφού έριξε απίστευτα “καρφιά” με τους συμπαίκτες του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε έμπιστη πηγή στο Youweekly.gr, πλησίασε την Μυριέλλα Κουρεντή για να μιλήσουν για τα όσα σημειώθηκαν.

 

Άγριος καβγάς για Μυριέλλα και Κατσαούνη στο Survivor 5

 

Ο παίκτης των Μπλε ήταν πολύ ενοχλημένος μαζί της, αφού αποκάλυψε μπροστά σε όλους κάτι που της είπε προσωπικά, ενώ από πλευράς της η ηθοποιός του εξήγησε πως αυτό που έκανε και σκέφτηκε ήταν μεγάλο λάθος και δεν γινόταν να μην το αναφέρει.

Αφού λοιπόν δεν ζητούσε κανείς συγγνώμη και επέμεναν στις απόψεις τους, ξεκίνησαν να ανεβάζουν τους τόνους τους, με αποτέλεσμα ορισμένοι συμπαίκτες τους να τους λένε να ηρεμήσουν. Έτσι ο καβγάς τους σταμάτησε εκεί και δεν τα βρήκαν.

Μάλιστα, για αυτό το λόγο θα δούμε τον Γιώργο Κατσούνη στο σημερινό 29/1 επεισόδιο να την κράζει άσχημα μετά από το γράμμα που του έδωσε. Όπως μαθαίνουμε ο ίδιος δηλώσει “προδομένος” από την Μυριέλλα και δύσκολα θα την συγχωρέσει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό