1η θέση για το 3ο γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε διαπεριφερειακό διαγωνισμό με θέμα τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση

1η θέση για το 3ο γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε διαπεριφερειακό διαγωνισμό με θέμα τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, στην πόλη της Έδεσσας, η τελετή βράβευσης του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη», το όποιο κατέκτησε την περσινή σχολική χρονιά την 1η θέση στον διαπεριφερειακό μαθητικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η Δ.Δ.Ε Πέλλας, με θέμα « Διακόσια χρόνια ελεύθερου κράτους. Η συνεισφορά των Ελλήνων της Μακεδονίας και της Θράκης στον  εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα» και ο οποίος απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων της Μακεδονίας και της Θράκης.

 

Παρουσία του Περιφερειάρχη, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και πολλών άλλων επισήμων και με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς από τα σχολεία που διακρίθηκαν, έλαβε χώρα μια συγκινητική τελετή, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές μας διάβασαν το λογοτεχνικό κείμενο που βραβεύτηκε, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις και τα επαινετικά σχόλια του κοινού που παρακολουθούσε την εκδήλωση. Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία να γίνει γνωστή και ευρύτερα η ιστορία, η συμμετοχή και η συμβολή της Θράκης στον Αγώνα.

 

Συμμετείχαν οι μαθήτριες της ομάδας, Μαυρομάτη Μαρία, Μπουραντά Βασιλική, Μπουραντά Μαριάνθη και Ντάσκαρη Μαρία, καθώς και οι υπεύθυνοι καθηγητές κ. Κίτσος Δημήτρης και κ. Πετρούδα Λίλα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό