200 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν ύστερα από έλεγχο σε φορτηγάκι στην Κοζάνη

200 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν ύστερα από έλεγχο σε φορτηγάκι στην Κοζάνη

Τουλάχιστον 300 κιλά ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν αστυνομικοί σε φορτηγάκι κατά τη διάρκεια ελέγχου το απόγευμα της Κυριακής. Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ατόμου, που μετέφερε   -303- κιλά και -330- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, προχθές (07-08-2022) το απόγευμα, σε περιοχή της Κοζάνης.

Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψε το όχημα, τράπηκε σε φυγή και διέφυγε της σύλληψης, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου, -7- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν  -117- πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -303- κιλών και -330- γραμμαρίων.

Συνεχιζόμενης  της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής τον Οκτώβριο του 2019.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό