Γη της Ελιάς: Στάθης και Στέφανος έρχονται σε ρήξη λόγω της Εύας

Γη της Ελιάς: Στάθης και Στέφανος έρχονται σε ρήξη λόγω της Εύας

Γεμάτη από ανατροπές θα είναι η συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η Γη της ελιάς σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε, το μέλλον της Άννας και του Λεωνίδα θα είναι άσχημο, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα έρθει για να ταράξει την Αρεόπολη.

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εκτός εαυτού ο Στάθης!

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να βρεθεί ο Στάθης Καπερνάρος που θα στραφεί ολοκληρωτικά εναντίον της ίδιας του της οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα θα έρθει σε ρήξη με τον γιο του, τον Στέφανο εξαιτίας της επίθεσης που θα κάνει αυτός στην Εύα όμως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει για τον ίδιο.

Η Αρετή θα του στείλει άμεσα αγωγή διαζυγίου ζητώντας να πάρει τα πάντα και να αφήσει ξεκρέμαστο τον Στάθη που συνειδητοποιεί πως πλέον είναι μόνος και η γυναίκα του είναι αποφασισμένη για πολλά αφού δεν σκοπεύει να μείνει στις απειλές.

Όλες αυτές οι εξελίξεις θα τον βγάλουν εκτός εαυτού με μοναδικό σύμμαχο σε όλη αυτή την υπόθεση την Βασιλική που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ισορροπήσει την ζωή της.

Την ίδια στιγμή, ο Ιάκωβος προσπαθεί να τηρήσει όσα υποσχέθηκε στην Αθηνά και προσπαθεί με κάθε τρόπο για να κρατηθεί μακριά της ούτως ώστε να μην της εκφράσει τα συναισθήματα που έχει για εκείνην.

Οι εξελίξεις όμως θα τρέξουν και για την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του, το μοιραίο δεν θα αργήσει να γίνει για τους δύο τους.

Τέλος ο Αποστόλης θα πληρώσει ακριβά την απόφαση του να κυκλοφορήσει με τη Σοφία φανερά καθώς η Ευτυχία αντί για ζήλια καταλήγει να νιώθει θυμό.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό