“Μας δικαιώνει πλήρως αυτή η απόφαση…”

“Μας δικαιώνει πλήρως αυτή η απόφαση…”

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επιβλήθηκε στον γιατρό που κατηγορήθηκε για τον θάνατο του 24χρονου υπέρβαρου από την Καβάλα και συγκεκριμένα την Κεραμωτή, μετά την επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου το 2017. Ο συγκατηγορούμενός του, γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας, στο οποίο ο 24χρονος νοσηλεύτηκε αφού ένιωσε έντονους πόνους και δυσφορία μετά την επέμβαση, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών.

Η ποινή του δεύτερου (στον οποίο αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό) ανεστάλη επί τριετίας, ενώ του πρώτου είναι μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, καθώς σε βάρος του υπάρχει και άλλη καταδικαστική απόφαση.

Όπως τόνισε ο αδερφός του άτυχου 24χρονου στο enanews.gr :

“Μας δικαιώνει πλήρως αυτή η απόφαση. Μένει να δούμε τώρα την στάση του Ιατρικού Συλλόγου προς αυτόν τον άνθρωπο. Η Ελληνική δικαιοσύνη μίλησε και ήταν καταπέλτης, αυτό περιμένουμε και από τον Ιατρικό Σύλλογο. Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι εμπιστεύομασταν την Ελληνική Δικαιοσύνη και βλέπαμε ότι η έδρα καταλάβαινε ότι είχε γίνει. Το πιο σημαντικό είναι ότι έφυγε ένα νέο παιδί επειδή ένας άλλος άνθρωπος δεν ενημέρωσε και δεν έκανε σωστά την δουλειά του…”

«Είναι φονιάς. Κάθε μέρα ξυπνάω και κοιμάμαι με την σκέψη της δολοφονίας του γιου μου. Αν έχετε παιδιά μπορείτε να με καταλάβετε. Αυτός σκότωσε τον γιο μου, αφήστε με να του πω δύο λόγια».

Αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022 ο Δημήτρης Σινιώρης έξω από την αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν ευγενικά να απομακρυνθεί από τον χώρο προκειμένου να μην βρεθεί μόνος του και προκληθεί κάποιο επεισόδιο με τον γιατρό που καταδικάστηκε για τον θάνατο του γιου του.

EnaNews

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό