43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη

43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη

Την τελευταία του πνοή σε καρέκλα του νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, άφησε 43χρονος.

Ο άτυχος άνδρας επισκέφθηκε το ΤΕΠ του συγκεκριμένου νοσοκομείου την 1η Απριλίου 2022 μετά από έντονους πόνους που ένιωθε στα πόδια του. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο thestival.gr ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος, Δημήτρης Γαλεντέρης, οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι ο ασθενής δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ούτε έχρηζε νοσηλείας. «Δε δόθηκε η δέουσα σημασία», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο 43χρονος παρέμεινε στους χώρους του νοσοκομείου και επέλεξε να καθίσει σε μία καρέκλα. Εκεί, λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός από εργαζόμενους της μονάδας υγείας. «Δεν διενεργήθηκε ολόκληρο το πρωτόκολλο στα ΤΕΠ», προσθέτει ο τεχνικός σύμβουλος.

Η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 43χρονου, σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, έδειξε πως ο θάνατός του φαίνεται να προκλήθηκε από πνευμονική εμβολή. Ωστόσο, «δεν είναι ακόμη σίγουρο», συμπληρώνει, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν «φως» στα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό