49χρονη δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην άνδρα της σε χωριό της Μεσσηνίας

49χρονη δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην άνδρα της σε χωριό της Μεσσηνίας

Υπό σοκ τελεί η μικρή κοινωνία της Ανάληψης του δήμου Μεσσήνης, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μιας 49χρονης τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που πήγαινε να ανοίξει το καθαριστήριο στο οποίο εργαζόταν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης, ο οποίος παραμόνευε στο σκοτάδι, ήταν ένας σωματώδης άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και φέρεται να είναι από το περιβάλλον της γυναίκας (εκεί αναζήτησαν οι αστυνομικοί ύποπτους), σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, οι οποίες απέκλεισαν τη ληστεία και τις εργασιακές διαφορές και εστίασαν στα προσωπικά κίνητρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr η αστυνομία ενημέρωσε με SMS για την εξέλιξη της υπόθεσης και πως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας ημεδαπός 49 ετών, ως βασικός ύποπτος της αποτρόπαιης επίθεσης.

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να ακινητοποιήσει τη 49χρονη και να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει με ένα πανί εμποτισμένο με το καυστικό υγρό, αλλά δεν τα κατάφερε όπως ήθελε καθώς η γυναίκα αντιστάθηκε, οπότε της έριξε το υγρό και στο πρόσωπο. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Κίνδυνος για το μάτι της

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου μεταφέρθηκε σφαδάζοντας από τους πόνους η 49χρονη, υπεβλήθη σε επέμβαση, καθώς ειδικά το τραύμα που έχει στο ένα μάτι είναι ιδιαίτερα σοβαρό, με τους γιατρούς να λένε ότι έχει υποστεί χημικό έγκαυμα.

Νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική και τα τοπικά ΜΜΕ γράφουν ότι η ζημιά στο μάτι μπορεί να είναι μόνιμη και να χαθεί εντελώς η όραση από το συγκεκριμένο.

Επίσης, δεν έχει βρεθεί ακόμα η σύσταση του καυστικού υγρού.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό