Σασμός: Ο Λευτέρης λέει ψέματα στη Θοδώρα

Σασμός: Ο Λευτέρης λέει ψέματα στη Θοδώρα

Έτοιμος να συναρπάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ο Σασμός με την ημέρα που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου να έχει γίνει γνωστή.

Η δραματική σειρά του Alpha με την ιστορία αγάπης από την Κρήτη σάρωσε τα πάντα τη περασμένη σεζόν μένοντας συνεχώς στην κορυφή στην τηλεθέαση.

Τώρα ο δεύτερος κύκλος υπόσχεται νέες συγκινήσεις με αρκετά νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά ενισχύοντας το βάθος της πλοκής.

Ο Λευτέρης θα αποτελέσει το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της Θοδώρας με τους δυο τους να έχουν μία σχέση πάθους στη σειρά. Πως θα κυλήσει όμως αυτό το love story;

Ο Λευτέρης δεν έρχεται με σκοπό να βρει τον έρωτα στην Κρήτη. Όμως όλα αλλάζουν όταν γνωρίζεται με την Θοδώρα.

Οι δυο τους έρχονται κοντά με το πάθος να είναι μεγάλο και έκδηλο από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους.

Η Θοδώρα εργάζεται ως τραγουδίστρια σε μπαρ την ώρα που ο Λευτέρης προσπαθεί να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητος γίνεται για να μη κινδυνέψει η μυστική αποστολή του.

Μαζί περνάνε πολλές βραδιές πάθους αγνοώντας τον κίνδυνο. Ανάμεσά τους όμως υπάρχουν και κάποια μεγάλα μυστικά τα οποία διχάζουν.

Αρχικά ο Λευτέρης συστήνεται ως Γιώργος λέγοντας ψέματα για όλη του την ταυτότητα. Η Θοδώρα διστάζει πολύ μαζί του καθώς πέρασε δύσκολα στις 2 προηγούμενες σχέσεις της με τον Λευτέρη να είναι απόμακρος.

Τα μυστικά που υπάρχουν ανάμεσά τους θα έχουν καταστροφικές συνέπειες…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό