Κουτσό Ξάνθης: «Sold out» η Έφη Θώδη για το παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Γεώργιος”

Κουτσό Ξάνθης: «Sold out» η Έφη Θώδη για το παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Γεώργιος”

Πάνω από 1.700 κρατήσεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για το μεγάλο λαϊκό παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσού Ξάνθης «Άγιος Γεώργιος», με πρωταγωνίστρια την Έφη Θώδη.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για τη «βασίλισσα» του πανηγυριού ήταν έντονο από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε ο ερχομός της στο Κουτσό.

«SOLD OUT το γλέντι με την Έφη Θώδη. Ξεπεράσαμε τις 1700 κρατήσεις. Τα ρεζερβέ μέχρι τις 8.30 να είναι εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!» τονίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος που φαίνεται πως διοργανώνει φέτος μια πραγματικά εντυπωσιακή βραδιά, γεμάτη κέφι και ενθουσιασμό.

Πηγή: xanthinea.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό