Survivor (15/1): Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού

Survivor (15/1): Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (15/1) είδαμε να εκτυλίσσεται αγώνισμα επάθλου, με τους Μαχητές και τους Διασήμους να αγωνίζονται με όλο τους το πάθος.

 

Το Survivor έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και το παρακολουθούμε ανελλιπώς, καθώς ανυπομονούμε για το ποιοι θα είναι εκείνοι, που θα καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα στα αγωνίσματα και να μείνουν αλώβητοι, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, μιας και πρωταγωνιστούσαν οι πολλές και περίπλοκες κατασκευές. Ο στόχος ήθελε προσοχή και αντίληψη και κάποιοι κατάφεραν να το βρουν απόλυτα.

Οι δύο ομάδες ήταν και πάλι πανέτοιμες για νέες περιπέτειες στον στίβο μάχης και αναμετρήθηκαν για έπαθλο φαγητού που τόσο πολύ έχουν ανάγκη όλοι τους.

Λίγο πριν όμως, παρακολουθήσαμε, τις μπηχτές αλλά και τον ανοιχτό πόλεμο μεταξύ Γιώργου Κατσαούνη και του Σπύρου Μαρτίκα, οι οποίοι πλέον συγκρούστηκαν ανοιχτά στην παραλία των Μαχητών.

Οι Διάσημοι σε αυτή τη συγκεκριμένη φάση ήταν πιο ισχυροποιημένοι σε σχέση με τους Μαχητές οι οποίοι έδειξαν να έχουν αποσυντονιστεί από τις εσωτερικές τριβές στην ομάδα τους.

Έβαλαν όλοι τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο και αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι Διάσημοι.

 

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό