Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή από οδηγό που έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό

Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή από οδηγό που έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό

Γυναίκα οδηγός που έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για 16 ώρες ζητά με αγωγή της, αποζημίωση 10 χιλιάδες ευρώ για ηθική βλάβη. Επικαλείται την απίστευτη ταλαιπωρία της, αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση αυτόν το δρόμο, καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια μεγάλα ποσά για διόδια. Όπως αναφέρει στην αγωγή της, ανέμενε από τις αρμόδιες εταιρείες να είναι έτοιμες να τις παρέχουν εξίσου υψηλές υπηρεσίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

 

Την αγωγή αποκαλύπτει το Eviathema.gr, που επικοινώνησε με το δικηγόρο της ενάγουσας Ιωάννη Καλαβρή ο οποίος δήλωσε ότι η εντολέας του έχει την άποψη ότι η ηθική βλάβη που βίωσε δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με το ποσό των 2.000 ευρώ αποζημίωσης το οποίο ανακοινώθηκε από την Αττική Οδό και το οποίο προέκυψε με την παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

 

Εξάλλου, και η ενάγουσα, όσο και ο ίδιος ο Δικηγόρος, θεωρούν ότι ούτε η εταιρεία, ούτε ο Πρωθυπουργός, ως διαμεσολαβητής, είναι αρμόδιοι να ορίσουν μονομερώς το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης που δικαιούται ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης υφίσταται ζημία από πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε και ότι τα μόνα αρμόδια όργανα είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια. Έτσι αποφάσισαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, ως μόνη αρμόδια αρχή για την αποτίμηση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που υπέστη η ενάγουσα.

 

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη γίνεται καθαρά για λόγους ηθικής τάξης, προσθέτει ο δικηγόρος της στο Eviathema.gr, σημειώνοντας ότι η ενάγουσα δεν έχει ανάγκη ούτε ελεημοσύνης ούτε δώρων από οποιονδήποτε και τα εάν ζημιώθηκε και πόσο ζημιώθηκε, θέλει να το αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης και όχι οποιοσδήποτε άλλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό