Mε μεγάλη επιτυχία η έκθεση χειροτεχνίας και διαφόρων μορφών τέχνης στην “Καπναποθήκη Π”, από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης

Mε μεγάλη επιτυχία η έκθεση χειροτεχνίας και διαφόρων μορφών τέχνης στην “Καπναποθήκη Π”, από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης

Η συνάντηση διαφορετικών μορφών τέχνης και χειροτεχνίας έγινε πράξη στην εκδήλωση «Πάμε Π», που διοργάνωσε το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες, μέλη των εργαστηρίων Ζωγραφικής, Ελεύθερου Σχεδίου, Κεραμικής, Φωτογραφίας, Ξυλογλυπτικής, Δημιουργικής Απασχόλησης, Κοπτικής-Ραπτικής και Ρομποτικής, παρουσίασαν τη δουλειά τους στην αίθουσα «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ» της Καπναποθήκης «Π», η οποία γέμισε χρώματα, έμπνευση και δημιουργικότητα.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν από κοντά τα έργα, αλλά και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς και τους διδάσκοντες για τις τεχνικές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε τέχνης.
Δείτε το φωτογραφικό υλικό και πάρτε μια γεύση από την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.
Φωτος: Νίκος Κοσμίδης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό