Καλός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με πολύ μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Καλός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με πολύ μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Καλός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με πολύ μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας θα σημειωθούν στα Επτάνησα και την Πελοπόννησο, σε περιοχές της κεντροδυτικής Στερεάς Ελλάδας, στα περισσότερα τμήματα της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, αλλά και σε τμήματα της Μακεδονίας.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τοπικού χαρακτήρα, που δεν θα δώσουν βροχοπτώσεις. Ίσως σημειωθούν βροχές ασθενούς έντασης σε περιοχές της βόρειας Κρήτης.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ βοριάδες θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες  τοπικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 2-4 μποφόρ.

Μέσα στην Παρασκευή θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι εξαιρετικές και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Το Σάββατο η ημέρα θα ξεκινήσει καλά, ωστόσο γρήγορα θα εμφανιστούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αν και ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, η θερμοκρασία θα είναι καλή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό