Ο Σύλλογος Λογιστών Ροδόπης ενημερώνει ότι τα λογιστικά γραφεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις 22 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Λογιστών Ροδόπης ενημερώνει ότι τα λογιστικά γραφεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις 22 Αυγούστου

ΘΕΡΙΝΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 11 – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025

Ο Σύλλογος Λογιστών Ν. Ροδόπης ενημερώνει τους φορολογούμενους, επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα με τις οποίες εμπλεκόμαστε, ότι τα λογιστικά γραφεία, μέλη του Συλλόγου μας, θα παραμείνουν κλειστά από τις 11 μέχρι και τις 22 Αυγούστου 2025.

Η απόφαση λήφθηκε με απόφαση του Δ.Σ., προκειμένου να υπάρξει ο αναγκαίος χρόνος ανάπαυσης τόσο των Λογιστών, όσο και των εργαζομένων στα λογιστικά γραφεία του Νομού Ροδόπης.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς μας πελάτες, οι οποίοι και φέτος έδειξαν την κατανόησή τους στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, να προγραμματίσουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους. Τους ευχαριστούμε για την κατανόησή τους και τους ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για όποια πιθανή αναστάτωση δημιουργηθεί.

Επίσης ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Δ.Υ.Π.Α.) να επιδείξουν την κατανόηση και την υπομονή τους σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων.

Τέλος προσκαλούμε τους συναδέλφους που δεν δύνανται ή δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ως άνω καθορισμένη ημερομηνία ή έχουν επιλέξει για τους δικούς τους λόγους άλλο ημερολογιακό διάστημα, για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα να μην εκτελούν καμία απολύτως εργασία, πέραν εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη), δεδομένου ότι ένα από τα πάγια αιτήματα του κλάδου μας είναι η μετάθεση των καταληκτικών ημερομηνιών του Αυγούστου στο πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Για το Δ.Σ.,
Ταρνανάς Απόστολος, Πρόεδρος του Δ.Σ.
Μουσταφά Μπαρίς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
Μπούκα Χριστίνα, Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.
Ταρενίδης Γεώργιος, Ταμίας
Τζελέπης Πάρης, Μέλος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό