Ο Γιάννης Στάνκογλου στην σειρά «Άγιος Παΐσιος» του Mega

Ο Γιάννης Στάνκογλου στην σειρά «Άγιος Παΐσιος» του Mega

Ο Εβρίτης Γιάννης Στάνκογλου, μαζί με επίσης σπουδαίους και καταξιωμένους ηθοποιούς όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου και ο Δημήτρης Ήμελλος… αποθεώθηκαν από το κοινό για τις ερμηνείςες τους στη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς του Mega την περασμένη Πέμπτη… τρέλανε τα μηχανάκια της AGB, αφήνοντας πίσω της τον πετυχημένο Σασμό του Alpha και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Ο ‘Αγιος Παίσιος από τα Φάρασα στον ουρανό” έκανε τηλεθέαση στην πρεμιέρα 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο. Η σειρά άγγιξε σε τέταρτο και το 38,5%.

Στην νέα σειρά του MEGA, ο συντοπίτης μας Γιάννης Στάνκογλου συγκίνησε και ξεχώρισε από το πρώτο επεισόδιο. Υποδύεται ένα τσομπάνη ο οποίος πρέπει να φύγει από τα Φάρασα, αλλά δεν θέλει καθώς δεν μπορεί να αφήσει πίσω τα ζώα του και να τα αποχωριστεί. Τα πρόβατά του είναι η μόνη του περιουσία. Πιο συγκεκριμένα, ο Θόδωρος είναι βοσκός, πολύ δεμένος με τα ζώα του. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα φύγει ακολουθώντας τους άλλους στον δρόμο της ξενιτιάς, και θα αφήσει στους Τούρκους τη γη και τα ζωντανά του. ΄Τον είδαμε να τα αφήνει ελεύθερα για να φύγουν και αυτά τον ακολουθούν από πίσω, με αποτέλεσμα στο κλείσιμο του πρώτου επεισοδίου να φαίνεται ο Γιάννης Στάνκογλου να χάνει τις αισθήσεις του από την ένταση και να πέφτει σχεδόν νεκρός στο χώμα.

Για τον ρόλο του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που είναι ένας μοναχικός άνθρωπος, από εκείνους που ζουν στα βουνά ο καταγόμενος από το Θούριο Ορεστιάδας σπουδαίος ηθοποιός δήλωσε: «Μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι και όταν κάνω ταξίδια μού αρέσει να τους πετυχαίνω πάνω στα βουνά και να συζητάω μαζί τους».

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς οι συντελεστές ταξίδεψαν, μεταξύ άλλων, στην Κόνιτσα και στην Καστοριά. «Πήρα το ποδήλατο του Δημήτρη Ξανθόπουλου [σ.σ. υποδύεται τον Πρόδρομο Εζνεπίδη], γύρισα όλη τη λίμνη της Καστοριάς μετά το γύρισμα και έφτασα στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ», είπε.

Evros-News

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό