Survivor: Αποχώρηση έκπληξη διαλύει τους Μαχητές

Survivor: Αποχώρηση έκπληξη διαλύει τους Μαχητές

Ώρα μηδέν σήμερα Τετάρτη 16/2 στο Survivor για την ομάδα των μαχητών, καθώς αυτό το συμβούλιο του νησιού θα σημάνει νέα δεδομένα στους μπλε, οι οποίοι δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι, μένοντας χωρίς έπαθλα φαγητού για 24 ημέρες. Η στιγμή της αποχώρησης φτάνει και για κάποιους το γεγονός ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς αυτό το αντίο θα στοιχίσει τη διάλυση μίας συμμαχίας.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού βρίσκονται σήμερα οι δύο ομάδες του Survivor, οι οποίες έχοντας αγωνιστεί σ’ έναν ακόμη απαιτητικό υγρό στίβο μάχης αναμένουν την ετυμηγορία του κοινού.

Οι διάσημοι ατάραχοι για πρώτη φορά καθώς κανένας από την ομάδα τους δεν είναι στον τάκο. Οι μαχητές από την άλλη αγωνιούν καθώς η αποχώρηση αυτή θα φέρει μία επιπλέον αναστάτωση στο ήδη τεταμένο κλίμα. Για κάποιους θα είναι έκπληξη για άλλους ανακούφιση. Σημειωτέον τρεις είναι οι υποψήφιοι, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Πελαγία Καζολέα και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Ασημίνα δεν κρύβει την αγωνία της καθώς όλα όσα ειπώθηκαν περί άνισης μοιρασιάς του φαγητού ίσως επηρεάσει τις ψήφους προς τη φίλη της, την Πελαγία. Η ανησυχία της είναι έκδηλη, όπως αποτυπώνεται και σε πλάνο που φαίνεται στο τρέιλερ. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι της η γυναικεία συμμαχία των μπλε, οδεύει προς διάλυση.

youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό