
Μήνυμα του προέδρου το ΕΒΕΡοδόπης, Θόδωρου Σαββάκη, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Θεόδωρος Σαββάκης, απευθύνει μήνυμα τιμώντας τον πολύπλευρο ρόλο και τη σημαντική συμβολή των γυναικών στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον χώρο της επιχειρηματικότητας.
Στο μήνυμά του αναδεικνύει την αξία της προσπάθειας των γυναικών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, υπογραμμίζοντας τη σημασία της στήριξης της ισότητας των ευκαιριών και της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στην τοπική οικονομία.
Στη δήλωσή του αναφέρει: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμούμε όλες τις γυναίκες που με δύναμη, επιμονή και δημιουργικότητα δίνουν καθημερινά τις δικές τους μάχες σε κάθε πτυχή της ζωής. Ιδιαίτερα αξίζουν συγχαρητήρια στις γυναίκες – μέλη του Επιμελητηρίου μας που δραστηριοποιούνται στον χώρο του επιχειρείν, οι οποίες με τόλμη και όραμα δημιουργούν, καινοτομούν και αποτελούν πηγή έμπνευσης. Η συμβολή τους στην τοπική επιχειρηματικότητα είναι πολύτιμη και καθοριστική. Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στέκεται δίπλα τους, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για ισότητα ευκαιριών, πρόοδο και ανάπτυξη.
