Αλεξανδρούπολη: Αποτελέσματα του “6ου Νυχτερινού Αγώνα Θράκης” στα 5 και τα 10χλμ, σε άνδρες και γυναίκες

Αλεξανδρούπολη: Αποτελέσματα του “6ου Νυχτερινού Αγώνα Θράκης” στα 5 και τα 10χλμ, σε άνδρες και γυναίκες

Ο Τουρκος Οζκάν Μπος ήταν ο νικητής στα 10 χιλιομετρα του 6ου Νυχτερινού Αγωνα Θράκης, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στην Αλεξανδρουπολη.

Ο τουρκος αθλητής τερμάτισε σε 37 λεπτά και 3 δευτερολεπτα αφήνοντας στην 2η θέση τον Βουλγαρο Κασιμιρ Χοτοφ (37:07) και στην τρίτη τον επίσης Τούρκο Σμιτ Αχμέτ Ζεκι Οζκάν (3853).

Στην 4η θέση και πρωτος Ελληνας με 49.46 ο Ανδρέας Σουγιολτζής ακολουθούμενος από τον Αποτολο Μπουραντά. Πρωτη γυναικα η Ναταλια Τριανταφυλλίδου με 44.49  ακολουθουμενη απο τις Ελενα Γέρου και Μαρία Σιώνη.

Στα 5χλμ που διεξήχθησαν νωρίτερα και είχαν πιο μαζική συμμετοχή, την 1η θέση κατέλαβε ο Βουλγαρος Νταναήλ Χοτόφ που τερματισε σε 16 λεπτά και 50 δευτερολεπτα. Ακολούθησαν οι Παναγιώης Διαμαντάκης (17:47) και Δημοσθένης Τσικλης (17:48) ενω οριακά εκτος βάθρου έμεινε ο Ανδρέας Σουγιολτζής (17:50), ο οποιος υπενθυμιζεται οτι αναδειχθηκε 4ος και στα 10χλμ λιγο μετα.

Πρώτη γυναικα και 11η στη γενικη κατάταξη αναδειχθηκε η Μαρια Τάντου με 20:44 ακολουθουμενη απο τη Βουλγαρα Ροζίνα Ραΐσεβα (20:48) και την Αννα Κερατίδου (22.37).

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 10ΧΛΜ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 5ΧΛΜ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πηγή: thrakisports.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό