
Αλλαγές προπονητών σε Φιλία και Δύναμη Αμαράντων – Νέα εποχή για δύο ιστορικά σωματεία της Ροδόπης
Η θερινή περίοδος φέρνει σημαντικές αλλαγές στους πάγκους δύο ομάδων της Ροδόπης, με τη Φιλία και τη Δύναμη Αμαράντων να ανακοινώνουν νέους προπονητές και να χαράσσουν πορεία ανανέωσης ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Φιλία: Νέο ξεκίνημα με τον Κυριάκο Χριστοδουλάκη
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΑ ανακοίνωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κυριάκο Χριστοδουλάκη, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το σωματείο.
“Η ομάδα μπαίνει στη νέα σεζόν με «νέο αίμα» και ξεκάθαρο στόχο: να ενισχύσει το ρόστερ της, να προετοιμαστεί σωστά και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.
Η Φιλία χτίζει πλέον πάνω στις βάσεις που τέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, επιδιώκοντας να παρουσιάσει ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στα γήπεδα της Ροδόπης.
Coach Χριστοδουλάκη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Φιλίας”.
Δύναμη Αμαράντων: Ο Πέτρος Βιόπουλος από τα αποδυτήρια… στον πάγκο
Σε μια κίνηση που συνδυάζει συνέχεια και ανανέωση, η διοίκηση της Δύναμης Αμαράντων ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Πέτρο Βιόπουλο.
Μετά από δύο χρόνια παρουσίας ως παίκτης, ο Βιόπουλος αναλαμβάνει πλέον τα ηνία της ομάδας, έχοντας στις «αποσκευές» του το ομαδικό πνεύμα και τη συνοχή που καλλιέργησε μέσα στα αποδυτήρια.
Η επιλογή του αποτελεί φυσική συνέχεια της φιλοσοφίας που είχε διαμορφωθεί υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μυστρίδη, ο οποίος έθεσε ισχυρά θεμέλια τόσο στις προπονήσεις όσο και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Η παρουσία του νέου προπονητή ενισχύει τη σταθερότητα και το οικογενειακό κλίμα της Δύναμης Αμαράντων, που συνεχίζει την πορεία της στα γήπεδα της Ροδόπης αλλά και στις καρδιές των φιλάθλων που τη στηρίζουν σε κάθε της μάχη.


