Ιδρύεται στο Σουφλί  Πανεπιστημιακό Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων-Εγκρίθηκε από τη Σύγκλητο του ΔΠΘ

Ιδρύεται στο Σουφλί Πανεπιστημιακό Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων-Εγκρίθηκε από τη Σύγκλητο του ΔΠΘ

Σημαντική απόφαση της Συγκλήτου του ΔΠΘ για το Σουφλί: Ιδρύεται Πανεπιστημιακό Τμήμα  Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων!

Με ομόφωνη απόφαση τους και έγκριση τόσο η Κοσμητεία όσο και η Σύγκλητος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, συμφώνησαν στην ίδρυση Πανεπιστημιακού Τμήματος στην “πόλη του μεταξιού” και το αίτημα αποστέλλεται στην Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη και στον Πρόεδρο της ΕΘΑΑΕ για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας.

Αυτό που φαινόταν απίθανο και ακατόρθωτο για πολλούς, όταν ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος ξεκίνησε τον αγώνα και την διεκδίκηση Πανεπιστημιακού Τμήματος στην πόλη του προχωράει πλέον καθοριστικά. Άλλωστε ο ίδιος και η δημοτική του αρχή ετοιμάζουν ήδη τους χώρους φιλοξενίας για να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν ιδρυθεί η Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΔΠΘ.
Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Έβρου Χρήστος Δρμεντζόπουλος, που πριν λίγους μήνες είχε αναφερθεί στην συγκεκριμένη ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής γνωστοποίησε την θετική αυτή εξέλιξη με πρωινή ανάρτηση του.
Πηγή: evros-news.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό