Προγνωστικά Μπάσκετ. Γερμανική εισβολή με έδρες… φωτιά

Προγνωστικά Μπάσκετ. Γερμανική εισβολή με έδρες… φωτιά

Καλησπέρα σε όλους. Θα δώσουμε συνέχεια στα προγνωστικά μπάσκετ με επιλογές από την BBL.

Ήττα με κάτω χέρια υπέστη η Μπαϊρόιτ (11-11) από τη Μιτελντόιτσερ με 81-105. Στην αναμέτρηση κατέβηκε με οκτώ παίκτες λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Οι Ανίμ και Άλλεν ήταν εξαιρετικοί με 26 και 23 πόντους αντίστοιχα. Αναμένεται να επιστρέψει ο Κάμερον Γουέλς. Αμφίβολος ο Μαρκους Θόρντον.

Από την άλλη, η Γκίσεν (4-16) έχει πλέον τρεις σερί ήττες. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε πολύ εύκολα από την Λούντβιγκσμπουργκ με 59-76. Οι Τ. Τζ. Γουίλιαμς και Κένταλ Μακόλουμ ήταν οι μοναδικοί διψήφιοι με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Ο Γουίλιαμς θα λείψει επ’ αόριστον λόγω προβλήματος στο γόνατο. Οι οπαδοί είναι στα κάγκελα, καθώς μαθαίνουν ότι δεν πληρώνονται οι παίκτες και ότι δεν θα δώσει επιχορήγηση ο δήμος.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ο μαχητής Γιώργος Μόσχος που έπαιζε μπάσκετ ενώ είχε καρκίνο

Πέντε σερί ήττες συμπλήρωσαν οι Σκαϊλάινερς (5-15) και θέλουν νίκες για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Τελευταίο τους παιχνίδι ήταν στις 15/2/2022, όπου ηττήθηκαν εντός έδρας από την Άλμπα με 56-72.

Η Γκέτινγκεν (12-8) επιτέλους συνειδητοποίησε ότι χωρίς μεταγραφές δεν θα έβλεπε ούτε με κιάλια την οχτάδα και έφερε δύο παίκτες. Τους Νέιτ Γκρίμες και Χάραλντ Φρέι. Προχθές διέλυσε την Κέμνιτζ με 90-69.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά μπάσκετ στο Koubanezos.gr

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό