Στοίχημα Euroleague. Με την ίδια «συνταγή»

Στοίχημα Euroleague. Με την ίδια «συνταγή»

Χαιρετώ τους απανταχού Κουβανέζους. Εδώ είμαστε για να επιστρέψουμε στα ταμεία και τα σημερινά παιχνίδια της Euroleague έχουν μπόλικο «ζουμί».

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση μεταξύ Βιλερμπάν και Μπασκόνια στο Αστρομπάλ. Οι Γάλλοι μετά από καιρό θα παραταχθούν με σχεδόν πλήρες ρόστερ, αφού πλην του Οκόμπο, ο κόουτς Πάρκερ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Επέστρεψε στο ματς του πρωταθλήματος την Κυριακή ο σημαντικός  και χρήσιμος Λάιτι. Έτσι, στις θέσεις των φόργουορντ είναι πάνοπλοι. Αυτό φυσικά θα επηρεάσει και το χρόνο συμμετοχής του Μάρκος Νάιτ, ο οποίος είχε εκμεταλλευτεί τις απουσίες των συμπαικτών του και αγωνιζόταν πολύ. Επιλογή οι under 9,5 πόντοι του Αμερικανού. Υψηλό το line μετά τις επιστροφές που έχει η Βιλερμπάν.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ο μαχητής Γιώργος Μόσχος που έπαιζε μπάσκετ ενώ είχε καρκίνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αρμάνι σε ένα μεγάλο παιχνίδι, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague. Αρκετά τα προβλήματα για τον Έτορε Μεσίνα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, αφού εκτός από τους Σιλντς, Ντατόμε, Μορασκάνι και Κελ, προστέθηκε στο απουσιολόγιό του και ο Σέρχι Ροντρίγκεθ. Αυτό σημαίνει πως οι λύσεις που θα έχει ο Ιταλός στην περιφέρεια είναι περιορισμένες. Αναμένω τους Ντιλέινι και Χολ να τραβήξουν το «κουπί» στην επίθεση της Αρμάνι κάνοντας διπλοβάρδιες στο παρκέ. Πάμε με το combo ο Χολ να σκοράρει 9+ πόντους στο ματς και ο Ντιλέινι 10+.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Euroleague στο Koubanezos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό