“Γιορτή Αυγοφέτας 2026” στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λυκοδρομίου

“Γιορτή Αυγοφέτας 2026” στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λυκοδρομίου

Στο Λυκοδρόμιο της Ξάνθης επιστρέφει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η Γιορτή Αυγοφέτας, η οποία φέτος διοργανώνεται για έβδομη φορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί, στον προαύλιο χώρο μεταξύ του Ιερού Ναού και του Σχολείου του Λυκοδρομίου, ενώ το πρόγραμμα θα πλαισιώσει ζωντανό μουσικό σχήμα.

Δείτε παρακάτω την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοδρομίου Ξάνθης για τη 7η Γιορτή Αυγοφέτας

«7η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΓΟΦΕΤΑΣ  Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026

Το Προσφυγικό Λυκοδρόμιο Ξάνθης συνεχίζει να αποτελεί ένα εξαιρετικό φυσικό πεδίο ψυχικής και σωματικής συνεύρεσης. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Λυκοδρομίου Ξάνθης, σε πλήρη αρμονία βουλήσεως και ικανότητας, σας προσκαλεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026, στις 11:00 το πρωί στον προαύλιο χώρο μεταξύ του Ιερού Ναού και του Σχολείου του Χωριού, στην 7η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΓΟΦΕΤΑΣ με συνοδεία ζωντανού μουσικού σχήματος.»

Πηγή: xanthinea.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό