
Ο Bloody Hawk έρχεται στο EMEIS Fest 2026 στην Ξάνθη
Η Ξάνθη ετοιμάζεται να υποδεχτεί μία από τις μεγαλύτερες hip-hop διοργανώσεις του φετινού χειμώνα, καθώς το ΕΜΕΙΣ Fest 2026 επιστρέφει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, με τον Bloody Hawk στο επίκεντρο και πολλούς φίλους και καλεσμένους στο πλευρό του.
Η επετειακή διοργάνωση για τα πέντε χρόνια του ΕΜΕΙΣ Fest θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης», στη Δράμας 87, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 18:00. Τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί σε διάθεση μέσω του More.com, με τιμές που ξεκινούν από 18 ευρώ.
Πέντε χρόνια ΕΜΕΙΣ Fest
Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2022 με στόχο να φέρει σημαντικά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων. Έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα καλοκαίρια με live εμφανίσεις, επιστρέφει φέτος με επετειακό χαρακτήρα και το σύνθημα «5 Years Anniversary – Bloody Hawk & Friends».
Στο κέντρο της βραδιάς θα βρίσκεται ο Bloody Hawk, εμπνευστής του φεστιβάλ, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνή του ΕΜΕΙΣ Fest για μια μεγάλη συναυλία. Μαζί του αναμένονται φίλοι και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, με περισσότερες λεπτομέρειες για το line-up να αναμένονται στις επόμενες ανακοινώσεις.
Η Ξάνθη στο επίκεντρο της επετειακής διοργάνωσης
Η επιλογή της Ξάνθης για τη φετινή διοργάνωση δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα στο φεστιβάλ, καθώς ο Bloody Hawk διατηρεί στενό δεσμό με την περιοχή και το κοινό της.
Το Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» θα φιλοξενήσει το event, το οποίο έχει ανακοινωμένη διάρκεια περίπου 180 λεπτών. Ο χώρος διαθέτει, σύμφωνα με τις πληροφορίες της διοργάνωσης, υποδομές προσβασιμότητας για ΑμεΑ, με ειδικές ράμπες, προσβάσιμες εξόδους κινδύνου και τουαλέτα ΑμεΑ.
Εισιτήρια και χρήσιμες πληροφορίες
Ημερομηνία: Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2026
Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» – Ξάνθη
Ώρα ανοίγματος θυρών: 18:00
Εισιτήρια: Από 18 ευρώ
Διάρκεια: 180 λεπτά
Διοργάνωση: DYNASTY CONCERTS E.E.
Σύμφωνα με την πολιτική της διοργάνωσης, δεν επιτρέπονται ακυρώσεις ή αλλαγές εισιτηρίων.
Πέντε χρόνια μετά την πρώτη του διοργάνωση, το ΕΜΕΙΣ Fest επιστρέφει στην Ξάνθη για μια επετειακή βραδιά αφιερωμένη σε όσα προηγήθηκαν αλλά και σε όσα έρχονται, με τον Bloody Hawk και τους καλεσμένους του να αναλαμβάνουν τη σκηνή λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Πηγή: xanthinea.gr
