
Έβρος: 16η Γιορτή Μανιταριού στο Δάσος της Δαδιάς- Ένα διήμερο γεμάτο δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!
Στο Δάσος της Δαδιάς στο Νομό Έβρου, στις 31 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου 2026 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 16η Μανιταρογιορτή, μια γιορτή αφιερωμένη στους λάτρεις των μανιταριών και της φύσης.
Η Μανιταρογιορτή του Δάσους Δαδιάς έχει εξελιχθεί σε έναν θεσμό που προσελκύει λάτρεις της φύσης και της γαστρονομίας από όλη την Ελλάδα, προβάλλοντας τη βιοποικιλότητα της περιοχής και προωθώντας την ευαισθητοποίηση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Η φθινοπωρινή ατμόσφαιρα του δάσους δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για μια εξόρμηση γεμάτη φυσικές ομορφιές και νέες εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
Πηγή: e-evros.gr
