
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Αποκλεισμός με βαρύ σκορ για τη Ροδόπη ’87 – 0-4 από τη Δόξα 2016
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αποκλεισμός με βαρύ σκορ για τη Ροδόπη ’87 – 0-4 από τη Δόξα 2016
Με το βαρύ 0-4 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας η Ροδόπη ’87, η οποία ηττήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής από την ισχυρή Δόξα Δράμας 2026.
Το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων, οι οποίες για πάνω από 60 λεπτά άντεξαν στην πίεση των φιλοξενούμενων και έβαλαν δύσκολα στις επαγγελματίες ξένες παίκτριες της Δραμινής ομάδας.
Η Δόξα Δράμας, που έχει ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου στη Β’ Εθνική και την άνοδο στην Α’ Εθνική, είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, όμως η Ροδόπη ’87 με σωστή αμυντική λειτουργία κρατούσε το μηδέν μέχρι το 60′.
Η ισορροπία χάλασε με το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, το οποίο προήλθε από τυχερή συγκυρία. Από εκείνο το σημείο και μετά, τα κορίτσια της Κομοτηνής, εμφανώς κουρασμένα και χωρίς καθαρό μυαλό, κατέρρευσαν αμυντικά και δέχθηκαν άλλα δύο τέρματα, με το τελευταίο να είναι αυτογκόλ μετά από αμυντικό λάθος.
Παρά την ήττα, η αναμέτρηση αποτελεί ένα δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την ομάδα του Βαγγέλη Κουτρουλού, η οποία αποκόμισε χρήσιμες εμπειρίες απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο.
