Τι βρήκαν στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τον τιμώρησαν στην απομόνωση

Τι βρήκαν στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τον τιμώρησαν στην απομόνωση

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο γυναικοκτόνος πιλότος. Λίγο προτού καθίσει στο εδώλιο για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τιμωρήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί του 34χρονου, στη Ζ1 πτέρυγα των φυλακών, εντοπίστηκε να έχει κρυμμένο ένα κινητό τηλέφωνο, κάτι το οποίο απαγορεύεται.

Οι υπάλληλοι κατέσχεσαν το κινητό το οποίο θα σταλεί για έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους συνομιλούσε, ενώ ο ίδιος ο πιλότος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος, παραδέχτηκε ότι το τηλέφωνο ήταν δικό του, ενώ όπως είπε, του το είχε δώσει ένας άλλος κρατούμενος των φυλακών.

Ο Αναγνωστόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή 100 πόντων και στέρηση εργασίας έξι μηνών για την κατοχή του τηλεφώνου. Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος έκανε μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία προσμετρώνται στην έκτιση της ποινής. Μετά την τιμωρία του όμως παύτηκε από τα καθήκοντά του, μην έχοντας τη δυνατότητα πλέον να εργαστεί πουθενά μέσα στις φυλακές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό