Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο»

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο»

Ο Μάνος Δασκαλάκης φεύγοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, αμίλητος, προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Μετά από τρεισήμισι ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έφυγε σκυθρωπός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ο πατέρας των τριών παιδιών ήταν μόνος του στη διαδικασία. Ο ένας εκ των συνηγόρων του τον συνόδεψε μόνο για να διεκπεραιώσει τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

 

Όπως αναφέρουν στο MEGA καλά πληροφορημένες πηγές από το φιλικό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, η απόφαση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης μητέρας, ήταν να βρεθεί μόνος του απέναντι στην ανακρίτρια, χωρίς την παρουσία των δικηγόρων του, καθώς είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να κρύψει και δεν εκτίθεται στον κίνδυνο να πέσει σε αντιφάσεις αφού η πρόθεσή του είναι να συνεργαστεί με τις αρχές λέγοντας την αλήθεια για όλα τα γεγονότα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο Μάνος Δασκαλάκης μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας στις 12 και ένα λεπτό, συνεπής στο ραντεβού μαζί της που είχε οριστεί για τις 12 το μεσημέρι.

 

Έως τις 3.35 έδινε την κατάθεσή του, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν μια αφηγηματική διαδικασία. Ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον έγγαμο βίο του με την προφυλακισμένη σύζυγό του και όσα συνέβησαν με τα τρία παιδιά τους.

 

Όταν ολοκλήρωσε την αφήγησή του, η ανακρίτρια του έθεσε πολλές ερωτήσεις, κυρίως για τη συμπεριφορά της συζύγου του απέναντι στα τρία παιδιά αλλά και γεγονότα που αφορούν στις ασθένειες και νοσηλίες της Τζωρτζίνας και της Μαλένας, αλλά και για τα όσα συνέβησαν με την έξι μηνών Ίριδα που βρέθηκε νεκρή στην κούνια της.

 

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κάνει, πια, ξεκάθαρο με όλους τους τρόπους ότι είναι απέναντι στην προφυλακισμένη μητέρα, περιμένοντας όπως έχει αφήσει να εννοηθεί να σκληρύνει κι άλλο τη στάση του εναντίον της αν αποδειχθεί οποιαδήποτε εμπλοκή της και στους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών.

 

Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ότι δεν είχε σχετικές υπόνοιες, ενώ δήλωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο πως βρίσκεται σε έκπληξη.

 

Κρίσιμα θεωρούνται όσα θα πουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της για τον θάνατο της Ίριδας.

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό