Σασμός: Ο Μαθιός βρίσκεται μία ανάσα από τη σύλληψη για τη δολοφονία του Στεφανή

Σασμός: Ο Μαθιός βρίσκεται μία ανάσα από τη σύλληψη για τη δολοφονία του Στεφανή

Ο Σασμός συνεχίζεται καθηλωτικός στον Alpha με τη δραματική σειρά να βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Η συνέχεια της σειράς συναρπάζει καθώς οδεύουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν στις αρχές Ιουλίου. Οι εξελίξεις έρχονται σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα ενώ θάνατοι αναμένεται να σημαδέψουν το τέλος της πρώτης χρονιάς προβολής της σειράς, η οποία μας έχει συνηθίσει σε σοκαριστικούς αποχαιρετισμούς ηρώων της.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο Μαθιός βρίσκεται μία ανάσα από τη σύλληψη για τη δολοφονία του Στεφανή με τα γεγονότα να κορυφώνουν την αγωνία.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεράσιμος και Τάσος γνωρίζονται καλύτερα

Μία από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον Σασμό είναι το φλερτ του Γεράσιμου με την Στέλλα το οποίο έχει… ανεβάσει τη θερμοκρασία με τους δύο τους να έχουν εξαιρετική χημεία. Μάλιστα σύντομα θα τους δούμε να περνάνε μία νύχτα πάθους μαζί που θα συζητηθεί.

Ο πατέρας της Στέλλας, Τάσος, έχει ήδη μία γρήγορη συνάντηση μαζί του στο γραφείο της. Ο Τάσος είναι ένας από τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες της σειράς και ο ηθοποιός, Σπύρος Σαραφιανός, μίλησε στο περιοδικό TV-24 για τον ρόλο του στη σειρά αλλά και όλα τα δρώμενα που έρχονται.

Όπως δήλωσε ο ίδιος για τον ρόλο του, ο Τάσος Καμαρυωτάκης είναι ένας ήρωας πρότυπο για την Ελληνική κοινωνία τον οποίο απολαμβάνει να υποδύεται.

Όσον αφορά την σχέση της κόρης του με τον μυστηριώδη αστυνομικό, ο Τάσος αποκάλυψε την ερωτική τους ιστορία αλλά και τη σχέση του δικού του χαρακτήρα με τον Γεράσιμο.

Ο Τάσος την πρώτη φορά που τον είδε στο γραφείο της κόρης του τον πέρασε για πελάτη και σίγουρα δε του γέμισε το μάτι. Όπως όμως έχουμε δει, τόσο ο Τάσος όσο και η Σοφία έχουν μάθει να αγκαλιάζουν τις επιλογές της κόρης τους.

Έτσι λοιπόν θα γίνει και με τον Γεράσιμο όπως δήλωσε ο ηθοποιός. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι θα γυριστούν σκηνές όπου Τάσος και Σοφία θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον Γεράσιμο όπως έγινε και με τον Άγγελο.

Οι γονείς της Στέλλας θα κρατήσουν διακριτική στάση στη νέα της ερωτική περιπέτεια με τον Τάσο να εμπιστεύεται την κόρη του και θα εμπλακούν όσο εκείνη τους επιτρέψει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό